Kiberbiztonsági központot nyitott az EU-ban a Huawei

A vállalt több fontos célt kitűzve nyitotta meg az új intézményét, ahova minden illetékes szervezetet vár.

Kiberbiztonsági központot nyitott az EU-ban a Huawei

A Huawei számára nem egyszerű időszak a mostani, hiszen többen is támadták azzal, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek a hálózati eszközei, és bár erre egyelőre semmilyen publikus bizonyíték nincs, a vádak már önmagukban is elegendőek ahhoz, hogy néhányaknak megrendüljön a bizalma a cég megoldásai felé. A Huawei rendre tagad minden ilyen vádat és most egy Kiberbiztonsági Átláthatósági Központ nyitásával próbálja kivívni a bizalmat.

A vállalat az új intézményét Brüsszelben, az Európai Unió szívében nyitotta meg, és az eseményen több mint 200 szabályozó szervezet, szolgáltató, cég és médium vett részt. Beszélt az megnyitón a létesítménnyel kapcsolatosan az Európai Unió, a GSM Szövetség (GSMA) és a Világgazdasági Fórum illetékese is, és mindannyian pozitívan néznek a jövőbe a központ kapcsán.

Galéria megnyitása
Ken Hu, a vállalat megbízott elnöke

A Huawei tisztában van azzal, hogy a mostani digitális világban a kiberbiztonságban való bizalom elérése egy elképesztően nagy kihívást jelentő, nehéz feladat, de tudja, hogy mindent meg kell tennie azért, hogy gondoskodjon erről. A Kiberbiztonsági Átláthatósági Központtal a Huawei azt célozza, hogy legyen egy hely, ahol a kormányzati ügynökségek, a technikai szakértők, az iparági szövetségek és a szabványokat menedzselő intézmények közösen tudnak dolgozni. Ennek a keretében az összes illetékes számára biztosított lesz a kommunikáció és az együttműködés, kollaboráció lehetősége, hogy sikerüljön megteremteni az egészséges egyensúlyt a biztonság és a fejlődés között.

Galéria megnyitása

A jelenlegi tervek szerint három nagyon fontos funkciót fog betölteni a Kiberbiztonsági Átláthatósági Központ Brüsszelben. Az első, hogy bemutatja a Huawei biztonsági megoldásait végponttól végpontig terjedően a különböző stratégiáktól az ellátási láncon és a K+F területen át egészen a termékekig, egyéb megoldásokig. Itt áttekinthetőek a kiberbiztonsági törekvések a Huawei közbenjárásával az 5G, a felhős szolgáltatások és a Dolgok Internete egyaránt. A második, hogy lehetővé fogja tenni az egyszerű kommunikációt a kiemelt fontosságú biztonsági szervezetek számára. A legnagyobb iparági szereplőkkel szándékozik együtt dolgozni a Huawei a kiberbiztonság javítása érdekében. A harmadik pedig, hogy a központ nyújtani fog egy olyan platformot, aminek a keretében termékeket lehet majd vizsgálni és minősíteni szinte bárkinek. A vállalat kiemelte, hogy rengeteg eszközzel szolgáló környezetet hozott létre, melynek köszönhetően minden területre kiterjedően lehet meggyőződni a készülékek, szoftverek megbízhatóságáról.

A Kiberbiztonsági Átláthatósági Központtal a Huawei szeretné bizonyítani, hogy igen is nagyon komolyan elkötelezett a megfelelő biztonság garantálását illetően. És minden szükséges támogatást hajlandó megadni a partnereinek, akik első kézből szeretnének erről maguk is megbizonyosodni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap