Kezd beindulni az Android Pie frissítés az LG-nél

Kezd beindulni az Android Pie frissítés az LG-nél

Az LG kínosan lassan kezdi elkapni a fonalat az Android 9.0 frissítések terén. A vállalat tavaly csak egyetlen mobilját frissítette, a G7 One-t, és azt is azért, mert abban az esetben az Android One platform adja az eszköz alapját. Az év elején befutott a G7 ThinQ frissítése, és onnantól hosszú csend következett. A vállalat április végén bejelentette a V35 ThinQ esetében az Android Pie érkezését, de igazából az is csak a dél-koreai tulajdonosokat érintette.

Az elmúlt napokban viszont végre már nemzetközi szinten is terjedni kezdett az Android 9.0 operációs rendszer a V35 ThinQ modelleken, és már arról is beszámolhatunk, hogy a V40 ThinQ tulajdonosok is örülhetnek, ugyanis azon a felsőkategóriás modellen is terjedni kezdett az LG UX grafikus felhasználói felülettel megtoldott Android Pie. A frissítéseket a vállalat sajnos még az előző havi biztonsági javításokkal megtoldva szállítja, de valószínűleg ennyi várakozást követően már ez nem fogja túlságosan zavarni a tulajdonosokat.

Galéria megnyitása

Az LG elmondása alapján az új operációs rendszert úgy sikerült optimalizálni, hogy az jobb tempóra lesz képes, és valamelyest még a stabilitásra is jó hatása lehet. Itt a felhasználók már próbára tehetik majd a gesztus alapú vezérlést, és lesz duál alkalmazás támogatás is, így például a WhatsAppot két külön fiókkal is lehet majd egyszerre használni. A kamera alkalmazását is csiszolgatta az LG, így jobb lehetőségeket kaphatnak majd az emberek fotózáskor, és izgalmasabb képeket készíthetnek akár este is.

Arra is lehetőséget fog nyújtani a kamera programja, hogy a videók azonnal a YouTube-ra legyenek streamelve, köszönhetően a Live kiterjesztésnek. És még a videózásnál biztosított lesz ettől kezdve a Cine Shot is, ami kreatív funkciókat fog nyújtani, melyekkel pillanatok alatt feldobhatóak a mozgóképfelvételek. A vállalat már a trendeket követve a játékosok számára is kedveskedik fejlesztésekkel, és olyan apróságon is finomított, mint például a hangerőkezelés. No, meg minden újítás adott lesz, amit az Android Pie hozott magával (adaptív fényerő, akkumulátor és egyebek).

Az LG még januárban közölt egy frissítési menetrendet, az alapján a vállalat feltételezhetően elkészíti majd az Android 9.0-t az LG V30 ThinQ-ra – és annak minden variánsára –, az LG G6 ThinQ-ra, és reménykedhetnek a frissítésben az LG V20 tulajdonosok is. A középkategóriás modellek közül pedig a tavaly rajthoz állított LG Q9, LG Q8 és LG X5 részesülhet az Android Pie-ból. De mivel eléggé döcögősen halad a vállalat eddig, így azt nagyon nehéz megmondani, hogy ha frissülnek a gépezetek, mikor kerülhet erre sor.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap