Kevés újdonsággal érkezett a Catalyst 11.11

Az AMD elérhetővé tette a Catalyst novemberi kiadását, amely ezúttal is a Radeon HD 2000-es, HD 3000-es, HD 4000-es, HD 5000-es és HD 6000-es sorozatú asztali videokártyákhoz, a Radeon HD 3000-es és HD 4000-es sorozatú integrált videó vezérlőkhöz, valamint az APU egységek integrált videó vezérlőihez használható.

Kevés újdonsággal érkezett a Catalyst 11.11

Az AMD elérhetővé tette a Catalyst novemberi kiadását, amely ezúttal is a Radeon HD2000-es, HD3000-es, HD4000-es, HD5000-es és HD6000-es sorozatú asztali videokártyákhoz, a Radeon HD3000-es és HD4000-es sorozatú integrált videó vezérlőkhöz, valamint az APU egységek integrált videó vezérlőihez használható.

Az új eszközillesztő program most viszonylag korán érkezett, legalábbis az októberi kiadáshoz képest. A szoftvertől ezúttal nem várhatunk sem újításokat, sem komolyabb teljesítménynövekedést. Az egyetlen említésre méltó új szolgáltatás az Adobe Flash Player 11 támogatása. A driver tartalmaz még néhány hibajavítást is, így többek között orvosolja a Rage-ben jelentkező textúra hibákat, valamint javítja Far Cry 2 alatt a többmonitoros rendszerek számára fontos keret-kompenzáció hibáit. Ezektől eltekintve csak néhány új Crossfire alkalmazásprofilt kapunk:

 

[list type="unordered"]

[*]Battlefield 3: Optimalizált, módosított Crossfire profil,

[*]Global Ops: Commando Libya: Crossfire teljesítményt növelő profil.

[*]Driver San Francisco: a Crossfire technológia alkalmazását letiltó profil.

[/list]

Az új Catalyst kiadási megjegyzése itt található, a szoftver letöltéséhez pedig használhatjuk az automatikus detektáló szoftvert, de akár saját kezűleg is beszerezhetjük a rendszerünk számára megfelelő Catalyst 11.11 változatot, méghozzá innen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward