Készül az iOS 13.3 első kisebb frissítése

Készül az iOS 13.3 első kisebb frissítése

Az Apple az iOS 13 megjelenését követően nagyon hamar eljutott az iOS 13.3-ig, és most pedig már az iOS 13.3.1 van terítéken a bétatesztelőknél. A napokban futott be ennek a kiadásnak az első béta verziója, és a korábbi tapasztalatokból kiindulva arra számíthatunk, lesz még néhány béta a végleges verzió debütálásáig.

Az iOS 13.3.1 kapcsán az Apple szinte semmit nem közölt a nagyközönséggel, de egyébként több változás is történt ennél a kiadásnál a rendszerben. A felhasználókat és a fejlesztőket egyaránt érinteni fogja jelen állás szerint az új frissítés.

Az iOS 13.3 bevezetett egy olyan újítást, mely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy korlátozást vezessenek be a Képernyőidőn belül a FaceTime kommunikációra vonatkozóan. A telekommunikációs limit egy remek ötlet az Apple részéről, ennek valószínűleg sok szülő örült. Viszont elég hamar kiderült, hogy ez a funkció nem működik megfelelően.

Galéria megnyitása

Lényegében bárki képes volt ezt a korlátozást egészen egyszerűen megkerülni. Az Apple pedig az iOS 13.3.1 érkezésével felszámolja azt a hibát, ami ezt lehetővé tette. Szóval a frissítést követően már tényleg biztos lehet majd a szülő abban, hogy a FaceTime szolgáltatást csak a megszabott korlátok között használhatják a fiatalok.

A másik fontos újítása az iOS 13.3.1-nek, hogy ez már magában foglalja az Xcode 11.3-et. Ez főleg a fejlesztők számára lehet majd érdekes. Az alkalmazások készítőinek mindenképpen érdemes lesz tájékozódnia arról, hogy az Xcode 11.3 milyen változásokon ment keresztül, és ezeknek lehet-e hatása bármilyen módon a programjaikra. Ha érinti őket az új Xcode megjelenése, akkor érdemes minél előbb gondoskodni a megfelelő kompatibilitásról.

Az iOS 13.3.1 első bétáját azok telepíthetik, akik részesei az Apple Béta Programnak. Elsősorban a fejlesztőknek szól ez, és elsődleges használatban levő okostelefonra vagy táblagépre nem ajánlott telepíteni. A béták mindig magukban hordozzák annak a lehetőségét, hogy egy apró hiba miatt kellemtelenségeket, akár adatvesztést okozhatnak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap