Jön a McLaren-OnePlus okostelefon

A jelek szerint a OnePlus 6T fog egy igazán különleges kiadást kapni, de hivatalosan még semmit nem lehet tudni.

Jön a McLaren-OnePlus okostelefon

A nagy mobilgyártók körében lassan már teljesen magától értetődő lesz, hogy egy jelentős autógyártóval is partnerkapcsolatot ápolnak, és különleges mobilokat készítenek az ilyen együttműködések jegyében. A Huawei régóta dolgozik már együtt a Porsche Design csapatával (korábban pedig a BlackBerry is csinált a Porsche Designnal közös készüléket), az Oppo megállapodott a Lamborghinivel, most pedig küszöbön a OnePlus és a McLaren első közös terméke.

Galéria megnyitása

A kínai alakulat az Egyesült Királyságban tart majd egy rendezvényt december 11-én ottani idő szerint reggel 9 óra 30 perckor, és annak az eseménynek a keretében fog lehullni a lepel arról a készülékről, ami a McLaren és a OnePlus első szerelemgyermekeként kerül majd be a mobilpalettára. Persze valószínűleg inkább arról lesz szó, hogy egy különleges burkolattal ellátott OnePlus 6T fog bemutatkozni. Tekintve az előzetes információkat és a McLaren tradicionális színeit, nem lenne meglepő, ha valamilyen narancssárga konfiguráció érkezne, az anyaghasználatot tekintve pedig előkerülhetne a karbon. A bemutató helyszíne egészen pontosan Wokingban lesz, méghozzá a McLaren Technology Centerben, ahol a Forma-1-es fejlesztések folynak, és ahol születnek 2011 óta a McLaren Automotive utcai sportautói is.

Galéria megnyitása

A „Salute to Speed” névre hallgató esemény kapcsán a OnePlus a McLarenhez hasonlítja magát, és a közös nevezőket kiemelve (innováció, sebesség, szakértelem) hangsúlyozza, hogy a cégek közötti együttműködés egy hosszú távú technológiai kapcsolat lehet, amivel mindkét fél jól járhat.

„A McLaren és a OnePlus hasonló módon született – nagy álmokkal, hogy valami különlegeset hozzanak létre. A semmiből kiindulva, magunkkal versengtünk, hogy soha ne álljunk le. Ma bemutatjuk az igazi testamentumát az innovációnak, egy tisztelgést a sebességnek.” – jelentette ki Pete Lau, a OnePlus vezérigazgatója.

Galéria megnyitása

A Huawei és az Oppo is csempészett némi különlegességet a speciális kiadású okostelefonjaiba, és elképzelhető, hogy a OnePlus 6T-nél is lesz valamilyen extra a McLaren változatnál, de azt egyelőre nehéz megmondani, hogy ez mi lehet. Az aktuális OnePlus olyan dolgok miatt kapott jellemzően kritikákat, mint az IP minősítés, a vezeték nélküli töltés vagy a sztereó hangszóró hiánya, talán ezekből fog valamit kipipálni a cég, de akár az Oppo Super VOOC töltési technológiáját is megkaphatja a mobil.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap