Jobb videós módot kap a Mi 8 Explorer

Jobb videós módot kap a Mi 8 Explorer

A Xiaomi ezúttal egy olyan frissítést indított a Mi 8 Explorer modell esetében, ami nemcsak hibajavításokkal szolgál, hanem a kamera esetében több újítást is behoz a képbe. Az okostelefon a lassított felvételek megörökítésekor, és az éjszakai jelenetek esetében is jobban fog teljesíteni.

A felsőkategóriás mobil egy új MIUI 10 alapú frissítést kapott, ami kettő ponton jár előrelépéssel a kameránál. Az egyik fontos fejlesztés, hogy a lassított felvételek terén jelentősen magasabb másodpercenkénti képkockaszámra lesz képes a masina, mint amit eredetileg tudott. Amikor megjelent a gépezet, akkor 240 FPS-es lassított videókat lehetett vele megörökíteni, a mostani rendszernek a telepítését követően viszont már 960 FPS-es szuperlassítást is létre lehet majd vele hozni. Ezen a szinten már óriási előrelépésről beszélhetünk, sokkal látványosabb képsorokat fog rögzíteni ilyenformán.

Galéria megnyitása

A másik fontos dolog, hogy már itt is megjelent a továbbfejlesztett éjszakai mód, ami először a Xiaomi Mi Mix 3-nál debütált, de később a Mi 8 és a Mi Mix 2S esetében is elérhetővé vált. Ez az új esti opció 8 fényképet örökít meg viszonylag rövid idő alatt, és ezeknél eltérő expozíciós beállításokat használ, hogy minél több részlet kerülhessen megörökítésre, az elkészült kockákat pedig összedolgozza egyetlen világos, jó minőségű fotóvá. Ezzel akkor lehet majd a legjobb minőséget elérni, ha állványról használják, de még kézből is szuper éjszakai fényképeket lőhet.

A Xiaomi Mi 8 Explorer szóban forgó rendszere a MIUI V10.1.2.0.PEHCNFI azonosító alatt fut, és Kínában került először bevetésre. Ez egy 2,1 GB-os méretű csomag, szóval nem éppen apró frissítésről van szó, és a jelentések szerint már az Android 9.0 operációs rendszerre épül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap