Jobb éjjeli fotós módot kap néhány Xiaomi

Jobb éjjeli fotós módot kap néhány Xiaomi

A Xiaomi múlt hónapban mutatta be a Mi Mix 3-at, ami főleg azzal hívta fel magára az érdeklődők figyelmét, hogy jóformán teljesen keretmentes lett a dizájnja, és szétcsúsztatva lehet előcsalogatni az előlapi kameráját. Ezen felül azonban egyéb érdekes fejlesztéseket is tartogat a készülék, például a kamerát illetően. A Xiaomi szakemberei itt egy teljesen új éjszakai módot vetettek be, amit most a vállalat más készülékei is megkapnak egy időközi frissítés révén.

A napokban derült ki, hogy a kínai alakulat a korábban bemutatott Xiaomi Mi 8, és a Mi Mix 3 elődjének számító Mi Mix 2S-nél is lehetőséget nyújt majd az esti kameramód használatára, ami a Night Scene néven lett felvezetve. Ez a három okostelefon papíron ugyanazt a kamerarendszert vonultatja fel, és mindkettő korábbi készülék a Qualcomm Snapdragon 845-tel van felvértezve, hasonlóan az újdonsághoz, szóval az éjszakai mód átemelése valószínűleg nem különösebben igényelt változtatás vagy plusz munkát, így egyszerűen meg tudta ezt lépni a Xiaomi.

Galéria megnyitása

Mit tud ez a különleges Night Scene opció? Az okostelefon ebben az esetben lényegében egy speciális HDR képet állít elő sötétben, tehát különböző expozícióval (záridővel) örökít meg több fényképet egymást követően, és ezeket kombinálja össze egyetlen fotóvá úgy, hogy a lehető legjobb egyensúlyt találja meg a zajszint és a részletgazdagság tekintetében a kép egész felületén. Az első tesztek alapján valóban remek esti képeket lehet ennek a bevetésével készíteni, így örülhetnek majd azok a felhasználók, akik előszeretettel készítenek fotókat olyankor is, amikor már leszállt a nap.

Az újítás egyelőre csak a MIUI zárt fejlesztői bétájában (MIUI 8.11.8) jelent meg a vállalat hazájában, Kínában, de remélhetőleg nem kell sok idő ahhoz, hogy mindenki számára elérhetővé váljon, és nemzetközi szinten is bekerüljön a stabil szoftverbe. Az új kameramódot elhozó frissítésbe egyébként néhány kisebb hibajavítást is csempésztek a fejlesztők, és jobb lett a hotspot funkció működése, szóval azoknak a is érdemes lesz ezt telepíteni, akiknek az érdeklődését nem különösebben keltette fel a Night Scene opció érkezése.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap