Shop menü

JELENTŐS ÚJÍTÁSSAL ÁLLT ELŐ A VODAFONE A KÁRTYÁS FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

A Vodafone egyre több jó lehetőséget és könnyítést biztosít a még megmaradt feltöltőkártyás előfizetők számára, ezzel főleg az időseknek kedvez.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Jelentős újítással állt elő a Vodafone a kártyás felhasználók számára

Folyamatosan fogy azoknak a száma, akik feltöltőkártyás díjcsomagot használnak, a vállalat pedig szeretne ezen változtatni. Illetve igyekszik könnyíteni azoknak a helyzetén, akik csak ilyen módon tudják tartani a kapcsolatot szeretteikkel, ismerőseikkel.

„A Vodafone Magyarország célja, hogy az alapvető telekommunikáció lehetőségét minél szélesebb körben tegye elérhetővé.” – emelte ki közleményében a vállalat.

Az elmúlt évek során a Vodafone több olyan intézkedést is meghúzott, amivel a feltöltőkártyás díjcsomagok felé terelte az embereket, ami cseppet sem szokványos a szolgáltatók körében. A vállalatok inkább azon szoktak dolgozni, hogy minél nagyobb közönséget tereljenek a havidíjat előfizetések felé.

A Vodafone most úgy döntött, hogy nem vegzálja a továbbiakban az ügyfeleit évente, ha nem töltik fel az előfizetéses kártyájukat. Ez egy olyan tabu volt, amihez egyik szolgáltató sem nyúlt hozzá. Az embereknek minden évben egyszer fel kellett töltenie a kártyájukat, mert ha ezt nem tették meg, akkor bukhatták az kártyát, azzal együtt pedig akár a telefonszámukat is. Bár ezen a fronton már voltak könnyítések. A Vodafene-nál viszont ilyen szeptember 15-től már nem lesz.

Galéria megnyitása

Minden feltöltőkártyás SIM használható marad 365 napon túl is feltöltés nélkül. Ez főleg azoknak nagy segítség, akik még azt a 3000 forintot sem beszélték el egy év alatt, amit kötelező minimumként a kártyára kellett tölteni évente legalább egy alkalommal. Így voltak olyanok, akiknek csak gyűlt az egyenlege a kötelező körök miatt. Ezzel azonban a továbbiakban már nem kell számolni, ami jellemzően az idősebb korosztálynak jelent majd könnyítést. Az adategyeztetés viszont továbbra is szükséges lesz, a törvényi előírásoknak megfelelően.

A TUTI-t is továbbfejleszti a vállalat. Ez az a díjcsomag, amivel rendkívül kedvező percdíjakat kínál már hosszú évek óta minden mobilozó számára. Korábban bevezetésre került a TUTI100, melynek keretében havonta megújuló formában már 100 MB-nyi ingyenes internetet is nyújt a vállalat a feltöltőkártyás ügyfelei számára. Ezzel is tabudöntést követett el a cég 2021-ben, hiszen korábban nem lehetett ilyen módon lényegében ingyenesen mobilnethez jutni.

Galéria megnyitása

A TUTI100+ pedig már anélkül használható telefonálásra és internetezésre is, hogy a felhasználó egyáltalán feltöltené. A kártya aktiválását követően azonnal indulhat a kommunikáció több irányba. Alapból 1 GB ingyenes adatkeretet nyújt a kártya és 100 percet lehet róla lebeszélni. Ezeket az ajándékokat 30 napon belül lehet felhasználni, anélkül, hogy eközben töltenék az egyenlegüket. Teljesen ingyenes a kártya megrendelése is, és 365 napig elvan úgy, hogy egyáltalán nem kell tölteni, az első feltöltés után pedig korlátlanul igénybe vehető.

Újítás a TUTI100+ esetén az is, hogy minden hétfőn 12 és 13 óra között ingyen telefonálási lehetőséget fog nyújtani itthon és az EU-n belül egyaránt. Eddig is volt ingyenes 1 óra, de külön kellett aktiválni a My Vodafone alkalmazásban, ami az időseknek körülményessé tette a dolgot. Innentől ez már alapból biztosított lesz minden hétfői napon a fenti időpontban.

Üdvözölendő, hogy a Vodafone egyre többet nyújt azok számára, akik igazán rászorulnak. Hiszen mostanra már főleg azok használnak feltöltőkártyás díjcsomagokat, akik nem engedhetik meg maguknak az előfizetések fenntartását.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére