Javított egy kellemetlen FaceTime bugot az Apple

Javított egy kellemetlen FaceTime bugot az Apple

Az iOS 13 operációs rendszer és annak különböző kiadásai több érdekes hibát is tudtak produkálni a megjelenés óta. Legutóbb a FaceTime esetében lettek arra figyelmesek a felhasználók, hogy valami nincs rendben. És most az iOS 13.4.1-es frissítéssel ezt a hibát sikeresen felszámolta az Apple.

Az iOS és az iPadOS operációs rendszer friss verzióját futtató készülékekről nem lehetett FaceTime hívást indítani semmilyen módon olyan eszközökre, amelyek az iOS 9.3.6 vagy a Mac OS X El Capitan 10.11.6 rendszert vagy még korábbi kiadást futtattak. Szóval relatíve régi mobilok, tabletek, számítógépek voltak érintettek az ügyben, de mindenképpen kellemetlen a dolog. Főleg most, hogy a koronavírus miatt a digitális kapcsolattartás minden korábbinál nagyon hangsúlyt kap.

Szerencsére a mostani frissítés telepítését követően már újra gond nélkül megy majd minden felhasználó irányába a FaceTime szolgáltatás, és nem kell majd attól tartania az újabb készülékek tulajdonosainak, hogy nem tudják elérni videohívásban a régebbi gépek felhasználóit. És az iOS 13.4.1 más javításokat is magában foglal a FaceTime-ot érintő folton túl.

Galéria megnyitása

Felszámol az új iOS egy olyan hibát, mely miatt a beállításokban esetenként sikertelen volt a Bluetooth gyorsműveletek menüből való kiválasztása a Főképernyőn. Valamint az iPadek esetében az iPadOS 13.4.1 megoldja azt a hibát, ami megakadályozta a zseblámpa funkció bekapcsolását néhány modell esetében. Az iPad Pro felhasználókat érintő probléma akkor jelentkezett, amikor a vezérlőközpontban a Zeblámpa gomját próbálta használni a tablet tulajdonosa.

Az iOS 13.4.1 OTA módon válik elérhetővé a készülékek számára, így akár menet közben is letölthető és telepíthető. Mivel nem egy túlzottan nagy csomagról van most szó, ez tényleg megoldható akár menet közben is, persze azzal számolni kell, hogy a szűkösebb mobilinternet-keretbe már érezhetően beleharaphat (90-100 MB a mérete, de eszköztől függően ez változhat).

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap