James Bond is megirigyelné a WhatsApp újítását

James Bond is megirigyelné a WhatsApp újítását

Hamarosan már a WhatsAppon is lehet majd olyan üzeneteket küldeni, amik automatikusan eltűnnek a beszélgetésekből. Ennek köszönhetően úgy oszthat meg a felhasználó különböző információkat a társával, hogy azt később más már akkor sem tudja elolvasni, ha valahogy hozzáférést szerez a beszélgetéshez.

Vannak már olyan csevegő alkalmazások, amikben lehet automatikusan megsemmisülő üzeneteket küldeni, és hamarosan már a WhatsApp is beáll ebbe a sorba, ami egy milliárdnál is több felhasználót érinthet. Egyelőre még nem nyújt ilyen funkciót az alkalmazás széles körben, de a WABetaInfo arról számolt be a napokban, hogy az egyik új béta verziónak már a részét képezi az hasznos opció. Az Androidra szánt WhatsApp alkalmazásnak a 2.19.275-ös kiadásában van benne a szóban forgó funkció. És ezen belül is egyelőre csak a csoportos csevegéseken belül bukkant fel az újítás.

Galéria megnyitása

Az üzenetek megsemmisülésére egyelőre csak kettő opció van, és ezek között eléggé jelentős az időbeli eltérés. Mindössze 5 másodperc vagy 1 óra lesz az automatikus megsemmisülés ideje jelen állás szerint, márpedig egy hosszabb üzenetet talán végig sem fut a beszélgetőpartner 5 mp alatt, viszont az egy óra már eléggé sok ahhoz, hogy közben más is belelásson a csevegésbe, akinek esetleg nem kellene. Remélhetőleg azért még néhány „fokozat” kerül ide, mire élesben is elérhetővé válik a funkció.

A WABetaInfo arra vonatkozóan semmit nem tudott egyelőre közölni, hogy ez a fejlesztés vajon mikor kerül bele a végleges applikációba, de valószínűleg még idén sor kerülhet erre. Ez a fejlesztés egyébként a személyes adatok védelmének érdeke miatt kerülhet bele a programba, és ennek köszönhetően akár új felhasználókra is szert tehet a WhatsApp.

WhatsApp: iOS | Android

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap