Ismét frissült az iOS 12.1 bétája

Ismét frissült az iOS 12.1 bétája

Az Apple folyamatosan csiszolgatja az iOS 12 első nagyobb frissítését, ami több újdonsággal is együtt jár majd azon túl, hogy hibajavításokat is tartalmaz. Az iOS 12.1 immáron a negyedik béta kiadásánál tart, viszont ahogy az előző kiadásnál, úgy az Apple most sem közölte, hogy milyen változások történtek.

Több az Apple-höz közel álló szaklap is megvizsgálta már az iOS 12.1 béta 4-et, de egyetlen szembetűnő változásról sem számoltak be az érintettek, és a Reddit visszajelzések között sincs érdemi előrelépésre utaló beszámoló. A 16B5084a buildszámmal illetett kiadás hibajavításokat biztosan felvonultat, és stabilabb üzemre lehet majd képes a korábbi kiadásnál, szóval azoknak érdemes telepíteni, akik már az eddigi bétákat is használatba vették. Ha viszont valaki új lehetőségek kipróbálására pályázik, csalódott lesz.

Galéria megnyitása

Az iOS 12.1 egyébként olyan újdonságokkal jár majd, mint például a csoportos FaceTime, amit az Apple még a WWDC során beharangozott az iOS 12 részeként, csak aztán el kellett tolnia a debütálását. Ennek a lehetőségnek köszönhetően a korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendhet majd a videocsevegések bonyolítására alkalmas felület, mivel már akár 32 ember is részt vehet majd egyetlen beszélgetésben. Itt fog befutni az eSIM támogatás is, az új generáció iPhone-okban található beágyazott SIM-et ettől kezdve vehetik majd használatba a szolgáltatók. Tovább gyarapodik az iOS 12.1 révén a hangulatjelek készlete, valamint fejlődik az ARKit 2-höz köthető Mérés alkalmazás, ami így gyorsabban és pontosabban fog üzemelni. És ez az operációs rendszer lesz az, ami már támogatást biztosít majd a hamarosan bevetésre kerülő „kávamentes” iPad Pro számára is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap