iPhone XR-t érintő változás az iOS 12.1.1-ben

iPhone XR-t érintő változás az iOS 12.1.1-ben

Az Apple múlt héten indította el az iOS 12.1.1 első bétáját, most pedig a második béta kiadás került a terítékre. Ennek főleg azok a felhasználók örülhetnek majd, akik az iPhone XR okostelefont vásárolták, ugyanis nekik szolgál szükséges újítással.

Az iOS 12.1.1 esetében korábban arról számolhattunk be, hogy visszahoz egy lehetőséget a FaceTime-ra, és egy kicsit át is alakítja ennek az alkalmazásnak a felületét, valamint a Híreknél rejthetővé teszi az oldalsó sávot az iPadeken fektetett nézetes használatnál, és új ikonnal ruházza fel az Apple Watch programja.

Az iOS 12.1.1 második bétája kapcsán olyan újdonságokról számolhatunk be, amelyek az iPhone XR tulajdonosok és a beágyazott SIM-et használók számára érdekesek.

Mint az ismeretes, az Apple az „olcsó” iPhone esetében megszüntette a 3D Touch támogatást. A vállalat meglátása szerint ezt a funkciót viszonylag kevesen használták ki megfelelően – és valószínűleg ennek a megspórolásával is lehetett csökkenteni az előállítás költségein. Azokat a funkciókat, amiket a korábbi iPhone-ok esetében a 3D Touch révén lehetett elérni, az iPhone XR-nél egész egyszerűen egy hosszú nyomással oldhatóak meg. Viszont az Apple nem mindenhol biztosította a hosszú lenyomásos Haptic Touch támogatást, ezért az iPhone XR tulajdonosok számára bizonyos funkciók elérhetetlenné váltak, ennek az orvoslására szolgál az új béta. Az iOS 12.1.1 béta 2-vel már az értesítési sávon is minden esetben lehet majd használni a hosszú érintést, és így elérhetőek azok a tartalmak, amik korábban a 3D Touch-hoz tartoztak. Emellett érdekesség, hogy már lesz a beállításokban egy olyan funkció, ami lehetőséget fog biztosítani a beágyazott SIM használata esetén a fizikai hálózati kártya lekapcsolására.

Galéria megnyitása
Már ebben az esetben sem okoz gondot a 3D Touch hiánya

Az iOS 12.1.1 minden olyan eszközre elérhető lesz, amit támogat az iOS 12, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor készülhet el. A bétákat persze csak azok telepíthetik, akik benne vannak az Apple Beta Software Programban, azok a felhasználók OTA kapják a mostani kiadást (is), akik a részesei ennek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap