Ingyenessé teszi távmunkához használatos szolgáltatásait a LogMeIn

A vállalat szeretné segíteni a nehéz helyzetben levő szervezeteket, vállalatokat, ezért hozta meg ezt a döntést.

Ingyenessé teszi távmunkához használatos szolgáltatásait a LogMeIn

A LogMeIn a 2003-as megalakulása óta arra fókuszált, hogy olyan eszközöket hozzon létre, amiket felhasználva az emberek távolról is hatékonyan tudnak dolgozni, problémákat megoldani. És a vállalat úgy látja, hogy a technológiai fejlődésnek, az 5G térnyerésének köszönhetően egyre több ember tud majd távmunkával dolgozni globálisan.

Lényegében a LogMeIn számára bizonyos értelemben jól jött az új koronavírus kitörés, mert világszerte nagyon sok szervezet, vállalat kényszerű helyzetbe került, és távmunkára állt át az elmúlt hetekben. Ezzel sok helyen továbbra is meg lehet oldani a hatékony munkavégzést a járvány ideje alatt. Beszámolt arról a LogMeIn, hogy bizonyos ázsiai területeken egyes termékeinek a kihasználtsága megduplázódott az elmúlt hetekben. A napokban pedig már globálisan is hasonló folyamatok zajlanak.

A LogMeIn számára komoly extra bevételt jelenthetne az, hogy a szolgáltatásai iránt hirtelen megnövekedet az érdeklődés, de a vállalat nem a profitot tartja most szem előtt, hanem azt, hogy megpróbálja kivenni a részét a koronavírus elleni harcból. A vállalat kiemelte, hogy jelen helyzetben olyan egyedülálló és értékes segítséget tud biztosítani, amit nem szeretne visszatartani. Mindent meg fog tenni a továbbiakban azért, hogy az ügyfelei megóvhassák az alkalmazottaikat, megfelelő segítségnyújtásról próbál gondoskodni, ahol csak tud.

„Ingyenes Rendkívüli Távmunka Támogatást nyújtunk az egészségügyi szolgáltatóknak, oktatási intézményeknek, állami és önkormányzati szerveznek, valamint Nonprofit vállalatoknak, szervezeteknek.” – jelentette be a LegMeIn egy rendkívüli közleményben.

Galéria megnyitása

A Rendkívüli Távmunka Támogatás (Emergency Remote Work Kit) keretében a vállalat három hónapig tartó ingyenes hozzáférést biztosít olyan LogMeIn szolgáltatásokhoz, amelyek távmunka mellett nyújtanak lehetőséget megbeszélések, videohívások bonyolítására, vagy akár online kurzusuk és rendezvények megtartására. A LogMeIn a távoli IT segítségnyújtásra is nagy hangsúlyt fektet, mint ahogy a szimpla távoli elérés biztosítására is.

Elérhető lesz a fent említett kategóriákba tartozó szervezetek, vállalatok számára például a GoToMeeting szolgáltatás, valamint a GoToWebinar is. Ezeket azok is térítésmentesen használhatják a következő három hónapban, akik már eleve fizettek a megoldások használatáért, tehát hosszabb ideje a partnerek közé tartoznak.

Galéria megnyitása

A LogMeIn tisztában van azzal, hogy vannak olyan szervezetek, ahol eddig egyáltalán nem készültek fel arra, hogy távoli munkavégzéssel tudjanak működni. Az ilyen esetekben a vállalat mindent meg tesz majd azért, hogy a szakembereit mozgósítva, segítséget nyújtson az eszközök telepítéséhez, valamint az érintettek képzéséhez is, ha kell.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap