Ingyenesen kipróbálható a Windows 8 RTM kiadása

Végre bárki számára letölthető a Windows 8 RTM változata.

Ingyenesen kipróbálható a Windows 8 RTM kiadása

Ahogy az a korábbi menetrend alapján már várható volt, a Windows 8 RTM kiadása végre az átlagfelhasználók számára is elérhetővé vált. Az új operációs rendszer kereskedelmi forgalomban történő megjelenésére sajnos még október 26-ig várni kell, de akit érdekel, hogy milyen lett a Windows 8, már most is tehet egy próbát vele.

A Windows 8 RTM kiadásának letöltéséhez az MSDN Evaluation Center weboldalára kell ellátogatni. A letöltés megkezdése előtt Windows Live felhasználói fiókunkba be kell jelentkeznünk, majd ki kell töltenünk egy egyszerű online űrlapot, amelyben nevünk mellett e-mail címünket, jelenlegi országunkat és az általunk preferált nyelvet is meg kell adnunk. Ahogy ezzel készen vagyunk, már meg is kezdhetjük a Windows 8 Enterprise kiadásának letöltését – a szoftver 32- és 64-bites változatban egyaránt elérhető. Előbbi 2,4 GB-os, míg utóbbi 3,3 GB-os méretben érkezik. A listában sajnos magyar nyelvű kiadás nincs.

A felhasználók a szoftver telepítése után 10 napot kapnak, hogy aktiválják azt, majd ezután 90 napig kipróbálási jelleggel tesztelhetik az új operációs rendszert. A jobb alsó sarokban egy „vízjel jellegű” számláló mutatja, hogy éppen hány nap van még hátra a próbaidőből. Fontos megemlíteni, hogy a 90 nap letelte után nincs lehetőség a Windows 8 végleges kiadására frissíteni: a próbaváltozatot először törölnünk kell a PC-ről, majd telepítenünk kell a megvásárolt, végleges kiadást.

A Windows 8 RTM kiadását mindenképpen érdemes kipróbálni, hiszen segítségével kideríthetjük, hogy szükségünk van-e az új operációs rendszerre a későbbiekben, vagy nincs.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward