indiePon - VR-ben járhatjuk be a No Man's Sky univerzumát

A mai rész tartalmazza még a Dead Cells ingyenes DLC-jének előzetesét, egy cyberpunk dungeon crawlert, randijáték-csomagot, és más érdekességeket is.

indiePon - VR-ben járhatjuk be a No Man's Sky univerzumát

Nyáron jön a No Man’s Sky VR

Nemrég írtam a No Man’s Sky Beyond érkezéséről, és arról, hogy sok változást fog hozni a Hello Games játékába. Akkor még csak a multiplayer lehetőségek kibővüléséről lehetett tudni, de megérkezett a következő infócsomag: kiderült, hogy VR-ben is beutazhatjuk majd a galaxist.

Ehhez nem kell még egyszer megvennünk semmit (ha már megvan a No Man’s Sky), sőt, folytathatjuk meglévő mentéseinket. A multiplayer továbbra is elérhető, nem számít, ha valamelyik fél VR headsetet használ.

A VR alkalmazásához minden rendszert átdolgoztak a menütől az építésen és bányászaton át a hajó hívásáig, tehát máshogy fognak működni, mint VR nélkül.

A No Man’s Sky Beyond nyáron lesz elérhető. A multiplayer bővülése és a VR mellett még egy fontos komponenst tartalmaz, amit később fednek fel. A játék április 1-ig féláron kapható a Steamen.

Előzetest kapott a Dead Cells ingyenes DLC-je

A kiváló akció-platformer kiegészítőjén kilenc hónapja dolgozik a fejlesztő Motion Twin. A stúdió ígérete szerint a Rise of the Giant DLC ingyenes lesz, és a frászt hozza majd ránk.

A kiegészítő lezárja a történetet, megmagyaráz egy-két dolgot, és jobban megismerhetjük belőle a felrajzolt világot. Új ellenfelek, fegyverek, zónák, bossok és befejezések várhatóak.

A Dead Cells: Rise of the Giant március 28-tól érhető el.

Megérkezett a Seven: Enhanced Edition

A lopakodós sci-fi akció-RPG 2017 végének egyik ütős játéka volt a maga szokatlan műfaj-turmixával és kreatív világépítésével. Az új Enhanced Edition ingyenesen jár az eredeti verzió tulajdonosainak.

A friss változatban sok régi hibát kijavítottak, és odafigyeltek a visszajelzésekre is. Benne van a Drowned Past kiegészítő, mely további kalandokat, lopakodást és zsákmányt kínál, cirka hét órán át. A történet egy mitikus tengeralattjáró körül forog.

A Seven: Enhanced Edition április 2-ig akciós a Steamen, ha azok közé tartoztok, akiknek be kell szerezniük.

Friss játékmódok a We Happy Few-ban

Az Arcade Mode update egyszerre három újdonságot hozott.

A túlélőmódban nincsenek sztorielemek, az egész hasonló ahhoz, mint amit a korai hozzáférésben tapasztalhattunk, új területekkel, pontrendszerrel. A Night’s Watch mód Constable Constable bőrébe bújtat minket, éjszakánként az utcákon járőrözve biztosíthatjuk Wellington Wells lakóinak biztonságát. A Sandbox mód hozzáférést nyújt a procedurális rendszerhez, de ha belenyúlunk, annak nem várt következményei is lehetnek, alapvetően viszont úgy csalhatunk, ahogy tetszik.

A patch tartalmaz még hibajavításokat, és a készülő DLC kezeléséhez szükséges elemeket is.

Az Epic Store-ban jelenik meg a PC-s Observation

A No Code ijesztgetős sci-fi thrillere új sztoritrailert kapott, ehhez kapcsolódóan pedig a játékot kiadó Devolver Digital bejelentette, hogy a PC-s változat az Epic Store-ban lesz elérhető, a Steamről már el is tűnt.

Egy űrállomás MI-jét alakítjuk majd, aki képes beszélni, irányítani néhány rendszert, és lát is a kamerákon keresztül, ami jól jön, ha ki akarjuk deríteni, hová tűntek az emberek.

Az Observation május 21-én jelenik meg PC-n és PlayStation 4-en.

Cyberpunk labirintusfelfedezősdi lesz a Conglomerate 451

Az olasz RuneHeads stúdió belső nézetes, körökre osztott, roguelike játéka egy cyberpunk jövőben játszódik, tele neonfényekkel és kütyükkel.

Küldetéseket vállalunk majd el, új felszereléseket fejlesztünk ki, ügynökeinkbe kibernetikus implantokat ültetünk. A korai hozzáférés hamarosan indul a Steamen, a végleges verzióban 35 ellenfél-típussal, tíz karakterosztállyal, több, mint száz képességgel, számos upgrade-del, implantokkal, és ezernyi veszéllyel találkozhatunk.

A Conglomerate 451 ára később emelkedni fog az early access indulásához képest.

Steampunk hangulat a Grimshade-ben

A JRPG-szerű steampunk fantasy kalandjátékban körökre osztott, taktikus csatákkal, illetve emberi és szőrmók karakterekkel várnak minket.

Ez az orosz Talerock stúdió bemutatkozó projektje, és sikerült egy érdekes világot kreálniuk hozzá. Ree’fah falakkal körülvett városai, árnyszörnyei sok kalandot kínálnak, a mágiát az alkímia helyettesíti, az őrült tudósok megférnek a miszticizmus mellett. A hősök csapata is szedett-vedett társaság.

További részleteket a hivatalos oldalon találhattok. A Grimshade április 2-ig akciós a Steamen.

Randizz a Humble-lal!

Ha szeretitek a romantikus témájú vizuális regényeket és társasjátékokat, vagy a randiszimulátorokat, a Humble Hot Date Bundle tartogathat nektek érdekességeket.

Összesen kilenc játékot kapunk a maximális 15 dollárért, köztük például a macskás Purrfect Date-et, vagy a viccesnek szánt Genital Joustingot, de persze nem hiányoznak a japán hangulatú alkotások sem.

A Humble Hot Date Bundle április 9-én este hét óráig érhető el.

Megjött az Enter the Gungeon utolsó frissítése

A Dodge Roll stúdió játéka három éve jelent meg, az évforduló alkalmával megkapja legutolsó update-jét. A Farewell to Armsban két új karakter, új szint, boss és egyebek lesznek.

A friss kihívásokhoz több tucatnyi eddig nem látott fegyver és tárgy nyújt segítséget. A Bowler nevű NPC bemutatja a Rainbow játékmódot, melyben minden indulásnál kinyithatunk egy ládát, aminek tartalma az aktuális futamban az egyetlen társunk lesz.

A Farewell to Arms április 5-én érkezik, mindenkinek ingyenesen. Az Enter the Gungeont a Steamen, a GOG-on és a Humble Store-ban találjátok meg.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap