indiePon - Nagy változások jönnek a No Man's Sky multiplayer lehetőségeinek terén

Ingyenes The Witness, egy parancsokat osztogató banán, rémálmok, bíráskodás a francia forradalom idején, és más érdekességek is lesznek a mai részben.

indiePon - Nagy változások jönnek a No Man's Sky multiplayer lehetőségeinek terén

Nyáron jön a No Man’s Sky Beyond

A Hello Games játéka igazi hullámvasút: nagy várakozások övezték a megjelenést, amit óriási csalódottság követett, hiszen számos ígért elem nem valósult meg, azóta viszont a stúdió sikeresen felépített egy szórakoztató űrszimulátort, ami kezd megfelelni az eredeti ambícióknak. A munkának még nincs vége, a kozmikus kaland új fejezete, a No Man’s Sky Beyond az eddigi legnagyobb frissítés lesz.

Három update-re is elég lenne az anyag, amit kapunk, de az elaprózás helyett a Hello Games úgy döntött, hogy egyetlen nagy, ingyenes csomagban adja át. Még nem árulták el az összes részletet, de az első komponens, a No Man’s Sky Online ígéretesen hangzik.

A játék multiplayer lehetőségei sok kívánnivalót hagytak maguk után, induláskor gyakorlatilag nem léteztek. Jelenleg találkozhatunk másokkal, de sok korlátozással, ami bosszantóak lehetnek. A No Man’s Sky Online radikálisan új közösségi és multiplayer élményt kínál majd, bárhol együtt játszhatunk, mintha egy MMO-ban lennénk, bár nem nevezik annak, mert nincs előfizetés, nincsenek mikrotranzakciók, és ingyenesen elérhető.

További információkra számíthatunk nemsokára. A No Man’s Sky Beyond idén nyárra várható.

Hamarosan ingyenes lesz a The Witness

Az Epic Store következő ajándéka Jonathan Blow kiváló rejtvényjátéka lesz, melyben egy különös szigetet járunk be.

Egyedül vagyunk, nem emlékszünk arra, hogyan kerültünk ide, ezért fel kell fedeznünk a környéket, követni a nyomokat, és megtalálni a hazavezető utat. Több, mint 500 fejtörő vár ránk, melyek mindegyike fontos eleme a teljes képnek.

A The Witness április 4-től zsákolható be, a jelenleg ingyenes Oxenfree-t váltja majd. Addig olvassátok el tesztünket.

Vér, golyók, és banánok a My Friend Pedro-ban

A DeadToast Entertainment játéka egy véres balett a barátságról, a képzeletről, és egy ember küzdelméről azzal, hogy egy banán parancsára mindenkit meg kell ölnie, aki az útjába kerül.

Kulcsfontosságú lesz, hogyan használjuk a célzási, lassítási és stílusos ablakbetörési lehetőségeket, melyek egyetlen, szenzációs akciójelenetté olvadnak össze.

A My Friend Pedro júniusban jelenik meg, steames oldala már van, de Nintendo Switch-en is kipróbálhatjuk majd.

Újraindul a Bright Memory fejlesztése

Az FPS-Devil May Cry ötvözetre hasonlító játék korai hozzáférése nagyobb siker volt, mint előzetesen várták, de a fejlesztő FYQD úgy döntött, elölről kezdi a munkát.

Az eredeti verzió egyfajta demónak tekinthető, villámgyorsan jött népszerűsége hatására megváltoztak a vele kapcsolatos tervek. Trilógia helyett az új Bright Memory Infinite egyetlen, néhány órás kalandot kínál majd, nagy újrajátszhatósági értékkel, egyre nehezedő harcokkal, megszerezhető képességekkel.

Az első Bright Memory még elérhető a Steamen, a reboot érkezéséről egyelőre nincs információ.

Ingyenes frissítést kapott a Wizard of Legend

A kétfős Contingent99 stúdió co-op lehetőséget is tartalmazó, roguelike akció-kalandjátéka izometrikus nézetű labirintusfelfedezősdit kínál, a főszerepben mágusokkal. A hangsúly a gyors mozgáson és a varázslatok minél gyakoribb elsütésén van, a palettán a tűzlabdáktól a jéglándzsákig mindenféle elementáris mágia szerepel.

A Sky Palace update-tel új terület, 20 varázslat, és 35 ereklye érkezett, az ellenfelek pedig változatosabbak lettek. Több, mint kilencven friss szobatípus épült be az eddigiek közé. A teljes patch notes itt található.

A Wizard of Legend a Steamen és a Humble Store-ban kapható.

Rémálmok várnak a She Dreams Elsewhere-ben

A Studio Zevere szürreális kaland-JRPG-je a Thalia nevű fiatal nőről szól, aki saját rémálmaiban ragadt egy tudatalatti labirintusban. Valahogyan fel kell ébrednie, de közben számos mindennapi és természetfeletti ellenféllel lesz dolga.

A történet középpontjában az érzelmek, a mentális betegségek, és az öntudat áll. Thaliának szembe kell néznie démonaival, ebben kardja, és néhány barát lesz segítségére, akiknek szintén megvan a maguk sztorija.

A She Dreams Elsewhere a Steamen és az itch.io-n jelent meg, mindkét oldalon letölthető hozzá egy demó.

A lény a kútban

A Creature in the Well érdekes ötvözete a közelharcnak, a lövöldözésnek, és a flippernek, méghozá remek stílusban, hála a képregényszerű grafikai hatásoknak.

Egy karddal hadonászó robotot irányítunk, aki egy földalatti labirintusban küzd meg a biztonsági rendszerrel, visszapattintva a golyókat a védelmi vonalak felé. A helyszín egy különös bolygó, furcsa lakókkal, az ellenfelek pedig nagyrészt gépek lesznek.

A Creature in the Well a tervek szerint nyáron jelenik meg, steames oldal már készült hozzá.

Horrorfilmből promójáték

A The Wind című film áprilisban érkezik meg az amerikai mozikba, és egy böngészős játékot is összedobtak hozzá.

A történet hőse Lizzy, egy kemény és talpraesett nő, akinek magányosan álló házát természetfeletti erők ostromolják. A megvalósítás igazi retro, pixeles, prüntyögős élményt nyújt.

A The Wind: The Game innen indítható.

A francia forradalomba visz a We. The Revolution

A Polyslash játékában a forradalmi törvényszék bírájaként döntünk mindennapi emberek, veszélyes bűnözők, és a felkelés ellenfeleinek bonyolult ügyeiben a felbolydult Párizsban.

A rendszer apró fogaskerekeként ítéleteket hozunk, nyakig merülünk a politikai intrikákba, csak arra kell odafigyelni, nehogy elveszítsük a fejünket… A munkát a családi gondok törik meg, a vacsoraasztalnál másfajta döntések várnak ránk, és néha egy kis szerencsejáték is belefér.

A We. The Revolutiont a Steamen, a GOG-on és a Humble Store-ban találjátok meg.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap