Ilyen fotókat lőhet az olcsó Pixel

Ilyen fotókat lőhet az olcsó Pixel

A napokban egy megbízhatónak tűnő forrásból (korábban ugyaninnen szivárgott ki a Pixel 3 XL) rengeteg információ került napvilágra az olcsóbb Google referencia modellről, aminek a létezéséről korábban nem sokat lehetett tudni. Kiderült a költséghatékonyabb Pixel specifikációjának egy része, és több fotó is érkezett a fejlesztés alatt álló szerkezetről. Most pedig ugyanattól a szivárogtatótól már féltucatnyi tesztkép is érkezett.

Az okostelefon kapcsán korábban arról számolhattunk be, hogy az előlapján egy 8 megapixeles kamera lehet, a hátoldalán pedig egy 12 MPixeles szenzorra épülő képalkotó bukkanhat majd fel. A megszellőztetett féltucatnyi mintafotó a főkamerával készült, és az egység különböző beállításokban, eltérő környezeti viszonyok között mutathatta meg, mit is tud. Kaptunk három beltéri és három szabad ég alatt készített felvételt is. A gyümölcskompozíciót ábrázoló kettő képnél például azt lehet majd megfigyelni, hogy miként teljesít a mesterséges mélységélességet létrehozó, gépi tanuláson alapuló algoritmus.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Sajnos a fényképek nem a natív felbontásukon kerültek megosztásra, hanem kisebb méretűre skálázva, de azt már így is meg lehet állapítani, hogy egészen jó minőséget produkált a szerkezet. A fotók dinamikája nagyon jó, nincsenek sötétbe vesző vagy kiégett részletek (elképzelhető, hogy alapértelmezetten aktív a HDR), a sarkokban is korrekt az élesség, nem mosódnak el a tárgyak – pedig például a faágak feladhatnák neki a leckét. A szoftveresen generált mélységélességnél pedig szinte észrevehetetlen a vonal a fókuszban található tárgy és az elhomályosított háttér mentén.

A Google Pixel 3 és a Pixel 3 XL remek fotós képességekkel rendelkezik, és a jelek szerint az olcsóbb mobil sem fog csalódást okozni, megörökölheti néhány trükkjét a drágább eszközöknek a lehető legjobb minőség biztosítása érdekében. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ez a készülék mikor fog debütálni, és az sem ismert, hogy pontosan mennyibe kerül majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap