Így hajlik ketté a Samsung Galaxy Z Flip

Sikerült működés közben videóra venni a hajtogatható masinát.

Így hajlik ketté a Samsung Galaxy Z Flip

A Samsung következő hajtogatható okostelefonja elvileg jövő héten bemutatkozik, viszont igazából már lassan nem marad olyan információ, amit ne tudnánk róla. Néhány napja egy hírben rengeteg jellemzőjét feltártunk a készüléknek, most pedig már egy videón is látható működés közben.

Ben Geskin a Twitteren osztott meg egy olyan mozgóképfelvételt, amin egy kézzel kinyitja, majd összecsukja a készüléket. A képsorokon azt lehet látni, hogy a zsanér jól tart, nem nyílik fel könnyen a szerkezet, és amikor eléri a nyitott állapotot, ott kibiztosítja magát. Ezáltal össze se hajtódik egyszerűen, hiszen az igencsak kellemetlen lenne, ha egy határozott bökésnél a kijelző közepén, hirtelen bezáródna a készülék. A zsanért takaró rész nyitott állapotban szinte teljesen eltűnik a burkolat összeilleszkedő részei alatt.

A felnyitás közben a 6,7 colos, Infinity Flex, AMOLED megjelenítő azonnal életre kel, már a nyitás megkezdésekor láthatóan működésbe lép a panel. Amikor pedig teljesen nyitott állapotban van a mobil, visszatér a korábbi munkamenethez. A lezárást követően pedig rögtön beindul a külső, mindössze 1,06 hüvelykes képernyő, melyen a videóban a pontos idő, a dátum és a töltöttségi szint figyelhető meg.

A készülék belsején ebben a videóban is lehet látni a kijelző körüli keretet, a külső részen pedig az üveges felületek kerültek előtérbe széles lekerekítésekkel, hogy vékonyabbnak érződjön kézbe véve az eszköz. A videón teljesen ugyanúgy fest a termék, mint a néhány napja kiszivárgott renderképeken, szóval nem tartogat meglepetést ebből a szempontból a felvétel.

A Galaxy Z Flip egy nagyon érdekes okostelefonnak ígérkezik, hiszen ez már egy jóval olcsóbb megoldás lesz az eddigi információk alapján a Galaxy Foldtól. És bár a Motorola Razr is hasonló ársávban állt rajthoz, mint ez a gép, azonban elvileg itt sokkal több lesz a nyers erő. A Galaxy Z Flipben már a Snapdragon 855+ lapka foglalhat helyet legalább 8 GB-nyi memóriával, és más szempontokból is ütősebbnek ígérkezik a specifikációja, mint a Motorola Razr V3 örökségéből táplálkozó modellnek.

Galéria megnyitása

Ha minden jól megy, február 11-én lehullik a lepel a Galaxy Z Flipről és a Galaxy S20 famíliáról egyaránt. Bár túl sok újat lassan már egyik okostelefon kapcsán sem tud majd mondani a Samsung, mert a titkolózás ezúttal sem ment jól a vállalatnak – már a korábbi évben is jóval az SGS bemutatója előtt kiderültek a fontosabb részletek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap