Hivatalosan beszámolt a Samsung a Galaxy S10 Android 10 bétatesztjéről

Viszont egyelőre úgy néz ki, hogy egy kicsit késik a program, azonban európai felhasználók is részt vehetnek majd benne.

Hivatalosan beszámolt a Samsung a Galaxy S10 Android 10 bétatesztjéről

A Samsung tavaly alaposan elcsúszott az Android 9.0 főverziós frissítéssel, ami akkor annak volt köszönhető, hogy egy teljesen új grafikus felhasználói felületet hozott létre a vállalat. Idén ilyennel már nem kell számolni, és ennek köszönhetően jobban is halad a vállalat, de az eredeti terveit valószínűleg most sem tudja tartani.

A Samsung Community oldalon jelent meg a hír, miszerint indul a Galaxy S10, Galaxy S10+ és Galaxy S10e esetében az Android 10 főverziós frissítés bétatesztje, amiben a felhasználók is részt vehetnek majd, és hozzájárulhatnak a visszajelzéseikkel ahhoz, hogy az operációs rendszer megbízhatóbb és stabilabb legyen. A Samsung természetesen tovább fogja fejleszteni a One UI-t, és az előzetes várakozásoknak megfelelően érkezik a One UI 2.0. Erről is hivatalosan számolhatunk már be a Samsung Community információi révén.

Galéria megnyitása

Elvileg már október elején elindult volna a bétateszt, de a legfrissebb beszámolók arról szólnak, hogy Dél-Koreában, ahol először lesz hozzáférhető a friss rendszer előzetes kiadása, a hónap közepére esedékes a megjelenés. Szóval az új operációs rendszer érkezése egy kicsit toldóik. A koreai kigördülést követően Németországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban is lesz lehetőség a béta kiadás próbára tételére. Dél-Koreában összesen 10 ezer bétatesztert fog kiválasztani a Samsung, vegyesen szolgáltatótól függő és független eszközt használók körében, de a szolgáltatói készülékeket előnyben részesítve – azon belül is az SK Telecom partnereit kiemelve.

Már az is tudni lehet, hogy a Galaxy S10 felhozatal 5G támogatással ellátott tagja is hamarosan csatlakozik majd a többi Galaxy S10 modellhez, és ezeket követően pedig minden bizonnyal a Galaxy Note10 páros is részesülni fog a One UI 2.0 és az Android 10 béta kiadásából. A szóban forgó okostelefonok szinte biztosan megkapják még ebben az évben a végleges kiadást is, és az már minden felhasználóhoz el fog jutni, nem kizárólag a szerencsés kiválasztottakhoz.

Az aktuális információk szerint a One UI 2.0 bétatesztjének a második fázisa október 21. és november 14. közé esedékes. Azoknak a felhasználóknak, akik szerepet szeretnének vállalni a One UI 2.0 és az Android 10 kipróbálásában és fejlesztésébe, regisztrálniuk kell a Samsung Members alkalmazásban. De azt nem árt szem előtt tartani, hogy elsődleges használatban levő eszközön általában nem érdemes béta környezetet használni, mert abban még jó eséllyel előfordulnak olyan problémák, amelyek kellemetlenségeket okozhatnak a tulajdonosoknak.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap