Hibajavításokkal érkezett az iOS 12.1.2

Hibajavításokkal érkezett az iOS 12.1.2

Az Apple meglepő módon mindössze egyetlen bétát követően máris elindította az iOS 12.1.2-es kiadását, ami ennek megfelelően minimális változással jár. Az iOS 12.1.1 még újításokat is bevezetett, az iOS 12.1 második frissítési csomagja azonban már csak hibáknak a kiküszöbölésére szolgál, ráadásul nem is érint minden készüléket.

Az Apple által publikált változáslista alapján kettő nagyobb javításból áll ez a szoftververzió. Az egyik dolog minden iPhone XS, iPhone XR és iPhone XS Max felhasználót érinthet, aki most vagy a későbbiekben szeretné használni a beágyazott SIM-et. Ezt a funkciót az Apple nemrégiben engedélyezte, valamint terjesztette ki a támogatását a szolgáltatók körében, azonban a jelek szerint még akadt vele probléma, de a mostani frissítést követően remélhetőleg már rendben lesz. Ki lett küszöbölve az eSIM aktiválásához köthető nehézség. Ezen felül még egy olyan javítás lett kiemelve, ami megoldja az új generációs iPhone triót érintő hálózati kapcsolathoz köthető problémát, de ebben az esetben fontos azt kiemelni, hogy csak egy Törökországban fennálló hibáról volt szó, tehát ez igazából csak a török felhasználók egy részét érinti.

Az iOS 12.1.2 kizárólag az Apple okostelefonjaira érkezik, az iPadekre és az iPod Touch támogatott generációjára nem. Mint minden frissítés, ez is OTA érkezik az eszköztulajdonosokhoz, és ha letölthető az adott szerkezetre, akkor elvileg erről értesítést is küld a rendszer, de amennyiben ez nem történik meg valamiért, akkor a beállításokon belül a megfelelő menüpontban (Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés) manuálisan is lehet ellenőrizni az elérhetőségét. A csomag 100 MB-os méretet öltött, szóval nem fog sok időt igénybe venni a letöltése és a telepítése.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap