Hamisított iPon garancialevelek a használt alkatrész piacon

A közelmúltban többször is előfordultak visszaélések az iPon nevével

Hamisított iPon garancialevelek a használt alkatrész piacon

A közelmúltban többször is előfordultak visszaélések az iPon nevével. Még a legnagyobb használt hardverekkel foglalkozó oldalakon is voltak/vannak hirdetők, akik azt állítják, hogy az eladni kívánt termékhez iPonos garancialevél tartozik, majd a vásárlás után, mikor a vevő érvényesítené a garanciát kiderül, hogy sajnos mi sosem foglalkoztunk az adott termékkel, és az átadott garancialevél egy hamisítvány, amin csak átírták a gyári számot.

Mivel számítástechnikában elsők vagyunk a Magyar piacon és a megelégedettségi indexünk is igen magas, ezért nem csoda, hogy hamisítók célpontjává váltunk, az iPon garancialevél jól cseng minden hardver mellé. Szeretnénk ha ez a jövőben is így maradna, és minden vásárlónk elégedett lenne a szolgáltatásainkkal, azok is, akik másodkézből jutottak tőlünk származó termékekhez. Éppen ezért felhívnánk a figyelmet arra a lehetőségre, hogy ha valaki olyan embertől vásárol, akiben nem bízik, akkor kérje el a megvásárolni kívánt termék gyári számát, és küldje azt el nekünk az rma@ipon.hu-ra. Egy napon belül válaszolunk majd, és megírjuk, hogy az adott terméket valóban nálunk vásárolták-e, és ha igen, akkor meddig garanciális. Ezzel gátat tudunk állítani a hamisítóknak, megtartván az iPon garancialevél magas értékét.

Köszönjük a figyelmet és további szép napot kívánunk minden kedves vásárlónknak és olvasónknak!

[italic]Az iPon Computer csapata

Megj.:

1. Az online lekérdezés folyamatban, csak épp új saját fejlesztésú garanciaprogramra állunk át.

2. Az általunk összeszerelt gépeken a matrica csak belső ellenőrzésre szolgál, semmilyen hátránnyal nem jár a felszakítása/eltávolítása.

[/italic]

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward