Hamarosan búcsúzik a Hangouts?

Pletykák és hivatalos információk arról, hogy mi vár a Google legnépszerűbb csevegőjére.

Hamarosan búcsúzik a Hangouts?

Az elmúlt napokban a Hangouts sorsát illetően több információ is felbukkant, de a Google igyekszik nyugtatni a kedélyeket. A 9to5Google arról számolt be, hogy a Hangouts nem túl fényes jövő elé néz, a keresőóriás viszont azonnal cáfolta a pletykát, és próbált rendet tenni a sorok között.

A Google-höz közel álló szaklap belsős forrás alapján arról számolt be, hogy 2020-ban le fogja húzni a rolót a Hangouts. A hír szerint a Hangouts Chat és a Hangouts Meet szolgáltatások maradnának a Google G Suite részeként, viszont a klasszikus Hangouts megszűnne működni. A Google erre válaszul azonnal tagadta, hogy dátumhoz volna kötve a csevegő leállítása, azt viszont elismerte, hogy nem fog örökké üzemelni a mostani formájában.

Galéria megnyitása

A Google a hivatalos közleményében részletesen elmondta, hogy milyen jövőkép áll jelenleg a Hangouts előtt. A terv az, hogy a Hangouts Meet és a Hangouts Chat szolgáltatások elérhetővé fognak válni a hétköznapi felhasználók számára is, nem kizárólag a G Suite részeként üzemelnek majd. Ezt követően pedig mindenkit az újabb megoldások irányába fog terelni a keresőóriás, ugyanis már főleg ezeknek a szolgáltatásoknak a fejlesztése kerül majd az előtérbe. Azt egyelőre nem fejtette ki a vállalat, hogy a Meet és a Chat mikortól lesz elérhető a nagyközönség számára, de ez valószínűleg belátható időn belül esedékes. A Google a jelentése alapján elkötelezett az iránt, hogy a Hangouts-ot egészen addig támogassa, amíg minden felhasználót átemel a Hangouts Chat és a Hangouts Meet táborába. És amikor már az emberek az újabb szolgáltatásokra váltottak, akkor lehet arról szó, hogy a klasszikus csevegő karrierje végéhez ér.

Galéria megnyitása
Hangout Meet és Chat

Összegezve tehát a Hangouts még egy ideig biztosan velünk marad, de már afelől sem lehet kétségünk, hogy a Google tervezi a leállítását, valamint a helyettesítését. A Hangouts Chat és a Hangouts Meet azonban méltó utódja lehet majd az üzenetküldőnek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap