Gmail: Kikapcsolható mobilon a beszélgetési nézet

Gmail: Kikapcsolható mobilon a beszélgetési nézet

A Gmail sokféle beállítási lehetőséget biztosít a felhasználóknak, akik ezeknek az opcióknak köszönhetően a saját ízlésüknek megfelelőre szabhatják a levelező felületét. Igen ám, de esetenként egy-két dolog nincs meg minden felületen, ilyen volt eddig a beszélgetési nézet kapcsolója is, de ez most megváltozott.

A beszélgetési nézet alapértelmezetten be van kapcsolva a Gmail webes felületén és az okostelefonokra szabott alkalmazásokban is. Ez a funkció nagyon sokszor jól jöhet, hiszen arra szolgál, hogy a hosszabb üzenetváltásokat egyetlen levélként mutatja, de nem mindenki részesíti ezt előnyben. Vannak, akik minden levelüket szeretik egyenként látni, és a Google éppen ezért lehetőséget biztosít arra, hogy a fióktulajdonosok igény szerint kikapcsolhassák ezt. Azonban a beszélgetési nézetet eddig csak a webes felületen lehetett letiltani, mostantól viszont már a mobilokon is megoldható ez.

Galéria megnyitása

Ha a felhasználó belép a beállításokba, akkor ott találja majd az erre vonatkozó menüpontot. De az okostelefonokon ezzel igazából nem is kell foglalkozni külön, ugyanis a rendszer tudni fogja, ha valaki a webes felületen ezt már korábban kikapcsolta, és átveszi a beállítást, így mobilon is azonnal külön lesznek listázva a csevegések levelei, nem pedig összefogva.

Galéria megnyitása

Az újítás egyaránt érinteni fogja azokat a felhasználókat, akinek androidos készülékük van, és azokat is, akik iOS-es szerkezettel rendelkeznek. A Google közleménye szerint nagyjából két hétbe telik majd, hogy minden érintetthez elérjen a funkció.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap