Galaxy Unpacked – Ezekre az újdonságokra számíthatunk

Hivatalos videóban figyelhető meg az újdonságok csoporja, bár egyelőre csak körvonalakat láthatunk.

Galaxy Unpacked – Ezekre az újdonságokra számíthatunk

A Samsung előrukkolt egy újabb előzetes videóval a Galaxy Unpacked esemény kapcsán, és minden várható újításnak a körvonalát megmutatta. Bár a konkrét termékeket nem lehet látni a rövid felvételen, de a kontúrokból hamar összeáll a kép.

Augusztus 5-én lesz a Samsung következő jelentős bemutatója, és már azt is lehet tudni, hogy a vállalat szeptember 2-ára is készül egy rendezvénnyel. Most az aktuálisabb esemény kapcsán tett közzé a vállalat egy videót, és ez sikerült igencsak árulkodóra. Nem jellemző a Samsungra, hogy minden várható terméket megvillantson előre, de most ennek lehetünk tanúi.

Nagyon szépen kivehető a Galaxy Note20, aminek az érkezése az elejétől fogva biztosra vehető volt, ez a készülék lesz a főszereplője az eseménynek előre láthatólag. Emellett szó lesz majd a Galaxy Watch következő kiadásáról, amit szintén igazán jól ki lehet venni a kontúrok sokaságából. És a Galaxy Buds Live is igazán szépen felismerhető, amiről már azt is biztosan lehet tudni, hogy a kínálni fog aktív zajszűrést.

Galéria megnyitása

Ezeken felül még kettő eszköznek az alakja figyelhető meg a videóban. Az egyik masina a kis könyvre emlékeztető külsejével a Galaxy Fold utódja lesz, amit Galaxy Z Fold 2 néven emlegetnek, de egyáltalán nem biztos még, hogy tényleg így hívja majd a Samsung. A másik masina pedig minden bizonnyal a Galaxy Tab S7 táblagép. Ennek a körvonala azért ad némi bizonytalanságra okot, de az előzetes pletykák alapján a következő csúcs-tabletről lehet szó.

Az előzetes legvégén lehet látni az összes készüléket egymás mellett, körvonalazva, de már korábban is vannak árulkodó momentumok. A szemfüles nézők a hatodik másodpercben láthatják a Galaxy Fold következő generációját szétszerelt állapotában, alkatrészekre bontva. És feltűnik az S Pen is a gyorsan váltakozó képsorok között, valamint a dizájn kialakítása is látható, és a 17. másodpercben részben még a Galaxy Note20 csomagolását is megtekinthetik az emberek.

Galéria megnyitása
Darabokban a Galaxy Foldot leváltó mobil

Korábban még olyan pletykák is voltak, hogy a Galaxy Z Flip „második felvonását” is az augusztusi eseményen lehet majd megismerni, de ez végül másként alakult. A Samsung néhány napja bemutatta az 5G modemmel is megtoldott készüléket, amikor a Qualcomm hivatalosan elérhetővé tette a Snapdragon 865+ rendszerchipet – hiszen a hajtogatható újdonság már ezt alkalmazza.

A bemutatót online lehet majd követni a világ minden tájáról, a YouTube-on lesz megtekinthető élőben a fent említett augusztus 5-i napon, délután négy órai kezdettel. És most még azt is elárulta a vállalat, hogy a Samsung Digital City épületéből lesz ez sugározva, ami Dél-Koreában, Szuvonban található.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap