Futuremark SystemInfo frissítés X99-es hibajelenségek ellen

Aki X99-es platform használata mellett hibákat tapasztalt 3DMark és/vagy PCMark alatt, feltétlenül töltse le a frissítést – és mindenki más is, aki X99-es platformján 3DMark vagy PCMark teszteket szeretne majd futtatni.

Futuremark SystemInfo frissítés X99-es hibajelenségek ellen

A Futuremark szakemberei kiadtak egy frissítést, amely a 3DMark-hoz, illetve a PCMark-hoz tartozó SystemInfo komponenst érinti. Ez a szoftver ismeri fel az adott tesztrendszer szoftveres és hardveres környezetét, így kiemelten fontos, hogy a tesztprogrammal együtt ebből is a lehető legfrissebb változatot használjuk.

Az előző kiadással az Intel nemrégiben piacra dobott felsőkategóriás HEDT platformjánál különböző kompatibilitási hibák jelentkeztek mind PCMark, mind pedig 3DMark alatt, amelyek következtében az adott tesztprogram vagy kifagyott, vagy pedig összeomlott – egyik sem túl szívderítő állapot.

A Futuremark szoftverfejlesztői a hibák okainak kivizsgálása után kiadták a SystemInfo komponens 4.30-as változatát, amely száműzi a kompatibilitási problémákból eredő hibajelenségeket, így X99-es alaplapból és Haswell-E processzorból álló rendszerekhez kiemelten ajánlott letölteni.

Azok, akik a 3DMark-ot és a PCMark-ot Steamen keresztül szerezték be, automatikusan megkapják a SystemInfo komponens friss változatát, a többiek pedig innen tudják letölteni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward