Frissült az iOS 12.1.1 béta kiadása

Frissült az iOS 12.1.1 béta kiadása

Az Apple immáron a harmadik bétát élesítette a fejlesztés alatt álló rendszerből, ami az iOS 12.1 életében jelen állás szerint kisebb változásokat hoz. Az iOS 12.1.1 első kettő bétája olyan újdonságokat szállított, mint a Live Photo használatának lehetősége a FaceTime mellett és a FaceTime felületének átalakítása, az iPhone XR esetében a Haptic Touch rendszer kiterjesztése a lezárt képernyős értesítésekre, az iPad felületének jobb kihasználása az Apple Hírek applikációban, a fizikai SIM tiltási lehetősége, és az Apple Watch ikonjának átrajzolása.

Az iOS 12.1.1 béta 3 esetében olyan újítást nem érdemes várni, amiből a felhasználó bármit észlelni fog. Itt az Apple a szokásos kisebb hibajavítások és teljesítményre ható fejlesztések mellett azt emelte ki, hogy jobb lett a biztonság. A vállalat már megköveteli, hogy az Apple platformon biztonságosnak ítélt tartalmak megfeleljenek a legfrissebb, 2018. október 15-e után kiadott Transport Layer Security (TLS) kiszolgáló biztonsági protokollnak.

Galéria megnyitása

Mivel még egy fejlesztés alatt álló rendszerről beszélhetünk ebben az esetben, nem meglepő módon hibákkal is számolni kell. Egy ismert problémája az iOS 12.1.1 bétának, hogy a VoiceOver és Beszéd funkciók nem megfelelően működnek, esetenként nem lehet kiválasztani a hangot a Beállítások > Általános > Kisegítő lehetőségek > VoiceOver > Beszéd menüponton belül. Emellett más egyéb rejtett hibái is lehetnek még a rendszernek, így elsődleges használatban levő eszközön nem érdemes vele kísérletezni.

Azok a felhasználók, akik iOS 12 támogatású készülékkel rendelkeznek, és benne is vannak az Apple Beta Softver Programban, OTA módon megkapják ezt a 16C5050a buildazonosítóval illetett frissítést. Ha valaki most kapott kedvet ahhoz, hogy kipróbálja, akkor a vállalat honlapján található információkat követve vághat bele a tesztelésbe, a mostani béta publikusan hozzáférhető.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap