„Főprofil” jöhet az Instagramon

„Főprofil” jöhet az Instagramon

Az Instagram állítólag egy olyan funkción dolgozik, ami lehetővé fogja tenni a felhasználók számára, hogy minden eddiginél egyszerűbben kezeljenek egyszerre több fiókot. És az sem zárható ki, hogy a Facebook komolyabb terveket is dédelget ezzel kapcsolatban.

Jelenleg ha valakinek több Instagram-fiókja van, akkor mindegyikkel külön be kell jelentkezni az egyedi e-mail cím és a jelszó használatával. Amennyiben egy adott személy egyszerre három regisztráció felett is bábáskodik, akkor mindegyikkel egyesével be kell lépkedni minden egyes alkalommal, ha valamit szeretne csinálni. Egy elcsípett kódrészlet alapján azonban a vállalat már dolgozik azon, hogy ez a jövőben lényegesen egyszerűbben menjen. A jelek szerint ki lehet majd emelni egyetlen fiókot elsődlegesnek, és hozzá lehet majd rendelni az egyéb profilokat.

Ennek köszönhetően amikor a bejelentkezésre kerül a sor, akkor elegendő lesz megadni a főprofilhoz tartozó e-mail címet és az ahhoz tartozó jelszót, ezután azonnal könnyen hozzáférhetővé válnak az alárendelt fiókok is.

Galéria megnyitása

A főprofilos lehetőségnek köszönhetően a felhasználók bátrabban hozhatnának létre több Instagram-fiókot, hiszen nem lenne felesleges nyűg a különböző regisztrációk kezelésével. Illetve az alternatív profiloknál felpöröghetne az aktivitás a platformon, hála az egyszerűbb menedzselésnek. A funkció állítólag még csak alfa verzióban van, szóval nem mostanában fog elkészülni, valószínűleg csak hónapok múlva debütálhat. De igazából ilyen korai stádiumban még azzal is számolni kell, hogy nem fog megvalósulni valamilyen oknál fogva.

A TechCrunch felkereste az Instagramot, hogy a frissen felfedezett fejlesztéssel kapcsolatban kérdezze, de a közösségi képmegosztó nem kívánta kommentálni az ügyet. Ezen persze aligha lehet meglepődni.

Galéria megnyitása

A szaklap egyébként már azt is latolgatja, hogy a Facebook talán magasztosabb célokat szeretne kitűzni az Instagram bejelentkezési rendszere elé. Úgy véli, hogy a jövőben az emberek az instagramos főprofiljukat használhatják majd a harmadik féltől származó felületeken a belépéshez. A Facebook jelenleg ebben nagyon erős, elképesztően sok oldalra és applikációba lépnek be nap min nap az emberek a Facebook regisztrációjukkal, viszont a fiatalabb közönségnél ez már egyre ritkább, mivel csökken a közösségi oldal népszerűsége a tinik körében. Ellenben az Instagram folyamatosan hódit a fiataloknál, szóval ez egy logikus lépés lehetne.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap