Fontos lehetőséggel bővült a WhatsApp

Fontos lehetőséggel bővült a WhatsApp

A WhatsApp az egyik legelterjedtebb csevegő alkalmazás, és mint azzal valószínűleg tisztában van minden felhasználója, ebben az applikációban nagyon egyszerűen lehet a felhasználókat összeszedni csoportokba. Nos, ez az, ami mostantól jelentősen megváltozik.

Ettől kezdve a beállításokban lesz egy olyan szekció a WhatsAppon belül, ami arra szolgál, hogy a felhasználó szabályozza, hogy kik vehetik fel csoportokba. Ezt az új opciót a programon belül a fiókinformációban, a privacy részen kell keresni „Csoportok” címszó alatt. A WhatsAppon eddig bárki bármikor betehette az embereket csoportokba, és a későbbiekben is lesz ilyen opció, de már beállítható korlátozás ez ellen. Megadható, hogy ezt csak azok tehessék meg, akik az ismerősök között vannak, de teljesen ki is kapcsolható a lehetőség.

Galéria megnyitása

Meghívni persze továbbra is meghívhatja bárki az embereket a WhatsAppon alapított csoportokba, de a csatlakozásról már az érintettek saját akaratuk szerint dönthetnek. Ha elfogadják a meghívást, akkor bekerülnek a csoportba, ha elutasítják, akkor pedig értelemszerűen nem. A csoportokba való meghívásról kiküldött felhívásokat 72 órája lesz elfogadni az embereknek, ezt követően automatikusan törlésre, elutasításra kerülnek. A meghívásokról az emberek mindig kapni fognak értesítést, hogy ez ne kerülhesse el a figyelműket. Ezt az újítást minden bizonnyal örömmel fogadják majd az emberek, ennek köszönhetően a továbbiakban zavartalanabbul lehet majd használni a programot.

A WhatsApp új funkciója nem mindenkinél fog azonnal megjelenni, elképzelhető, hogy több hétre is szüksége lesz, mire minden felhasználóhoz eljut a támogatott. 

WhatsApp: iOS | Android

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap