Fontos javításokat kapott az iOS 13.1

Az iOS 13.1.3 több problémára is gyógyírt jelent, iPhone-ra és iPadre egyaránt érdemes lesz telepíteni.

Fontos javításokat kapott az iOS 13.1

Az Apple az iOS 13 operációs rendszer következő nagyobb frissítésén dolgozik már, de eközben az iOS 13.1 felmerülő hibáit is igyekszik kiküszöbölni. Ennek köszönhetően érkezett most meg az OS 13.1.3, ami egy tucatnyinál is több kisebb-nagyobb javítást tartalmaz.

Az iOS 13.1 nagyon hamar megjelent az iOS 13 után, és az első kettő kisebb javítócsomagot is gyorsan megkapta. De a jelek szerint maradtak még kiküszöbölendő problémák. Meglehetősen kellemetlen volt például az a hiba, ami esetenként megakadályozta az okostelefon csörgését vagy rezgését egy-egy bejövő hívásnál. Emiatt néha nem tudták elérni a felhasználót az iPhone-ján, ami fontos ügyeknél különösen kellemetlen lehetett, de az iOS 13.1.3 már tartalmazza erre a javítást. Ki lett küszöbölve az a különös hiba is, ami az időszámítás átállítása után jelentkezhetett az Egészség alkalmazásban, ilyenkor néha nem megfelelően jelentek meg a mérési adatok.

Galéria megnyitása

Az Apple Watch tulajdonosoknak is okozhatott az iOS 13.1 kellemetlen pillanatokat, ugyanis a mostani frissítésben felbukkant egy olyan javítás is, ami társítási gondokat hivatott elhárítani. A jövőben remélhetőleg az okosórák már gond nélkül fognak kapcsolódni az iPhone-okhoz. És egy olyan problémát is orvosol a mostani frissítés, mely miatt előfordulhatott, hogy az értesítések nem jelentek meg az Apple Watch felületén, így nem jutottak el a felhasználóhoz azonnal. És a Bluetooth-os kapcsolathoz kötődő javítás, hogy már gépjárművekkel sem lesznek itt társítási gondok, ugyanis eddig ezen a téren is előfordulhatott a szinkron megszakadás.

Az iOS-t és az iPadOS-t egyaránt érintő hibákat egy csokorba szedtük. Ilyen volt az a javított gond, ami esetenként megakadályozhatta egy találkozóról szóló meghívás megnyitását a Mail alkalmazásban. Ki lett küszöbölve egy olyan hiba is, ami miatt az iCloudról való visszaállítást követően az Hangjegyzetek felvételei egyszerűen nem lettek letöltve, de még az is előfordulhatott, hogy az applikációk sem lettek letöltve, szerencsére azonban ezt is javította az Apple. És a Bluetooth kapcsolat is stabilabb, megbízhatóbb lesz a továbbiakban a vezeték nélküli hallókészülékekkel és headsettekkel. És még némi teljesítménygondot is elhárít az iOS 13.1.3, ami a Game Centerhez kapcsolódó alkalmazásoknál jelentkezhetett.

Az iOS 13.2 valószínűleg novemberben fog csak elkészülni, így nem kizárt, hogy az iOS 13.1 még kaphat addig a mostanihoz hasonló kisebb javítást. Ezt a mostanig mindenképpen érdemes telepíteni elsősorban az iPhone-okra, hogy a hívásokkal a jövőben ne legyen probléma.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap