Fontos frissítést kaptak az Amazfit órák

Fontos frissítést kaptak az Amazfit órák

A Huami bejelentette, hogy az Amazfit okosórák közül kettő modellre, az Amazfit GTS-re és a GTR-re is egy lényeges szoftverfrissítést küldött. Ennek köszönhetően a felhasználók megbízhatóbb és pontosabb működésre számíthatnak majd. Főleg azoknak lesz ez a frissítés igazán érdekes, akik a beépített GPS-t is előszeretettel alkalmazzák.

Az Amazfit karórák egyedi operációs rendszert futtatnak, ami a Huami saját fejlesztése, és a vállalat folyamatosan dolgozik azon is, hogy ezt csiszolja. Néhány esetben korábban előfordulhatott, hogy az Amazfit GTR és a GTS modelleknél a GPS vevő nem megfelelően működött. Lassan tért észhez az egység, gyenge teljesítményt nyújtott, és valószínűleg ennek vonzataként pontatlan is volt a helymeghatározása. Sajnos már hónapok óta ismert volt ez a hiba, de eddig a Huami nem foglalkozott vele, most viszont végre előrelépés történt ezen a fronton is.

Galéria megnyitása

Az említett okosórák aktuális frissítése elsősorban a GPS-t érintő a problémán segít. A frissítést követően a készülékben a helymeghatározásra szolgáló egység már elvileg minden esetben gyorsan fog jelet találni, és ami még nagyon fontos, hogy pontosabb is lesz. Szóval azok, akik a sportolásnál a nyomkövetést sűrűn használták, vagy ezzel mentettek el például túrázás közben érdekes helyeket, minden bizonnyal örülni fognak.

Az Amazfit GTR esetében pedig a szoftveres oldalon már olyan lehetőség is lesz a legújabb kiadástól, hogy a folyamatosan aktív képernyő beállításaiban lehet majd konfigurálni időtúllépést. Ezzel még tovább lehet növelhető az egyébként is egészen hosszú üzemidő.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap