Fontos frissítést kapott a Galaxy Buds

Fontos frissítést kapott a Galaxy Buds

A Samsung ezúttal nem egy okostelefonjára vagy okosórájára küldött frissítést, hanem a digitális asszisztens szolgáltatással is megtoldott, vezeték nélküli fülhallgatójára, ami ezáltal több tekintetben is jobban üzemelhet majd. A dolog érdekessége, hogy ez a most megjelent frissítés mindössze 1,36 MB-os méretet öltött, de több lényeges újítás is található benne.

A Galaxy Buds fülhallgató a R170XXU0ASF3 jelölésű frissítés telepítését követően minden tekintetben jobb hangminőséggel fog kecsegtetni. Elvileg a zenehallgatásnál és ezzel együtt a telefonhívások is szebben fog megszólalni a teljesen vezetékmentes kiegészítő. Voltak, akik korábban panaszkodtak a fülhallgató hangminőségére, de talán a mostani frissítés valamelyest javítani fog ezen a helyzeten.

Galéria megnyitása

A szóban forgó frissítés megoldást jelent egy olyan átmeneti hibára, ami abban az esetben jött elő az eszköz használata közben, amikor be volt kapcsolva a környezeti hangok beeresztésére szolgáló funkció. Ez kifejezetten jól jöhet például akkor, ha az utcán közlekedve használja a kütyüt a tulajdonosa, és most már kellemetlenségekkel sem fog járni ennek a beüzemelése. És a töltöttségi szintnek a kijelzésén is módosított a Samsung, ami szintén nem elhanyagolható dolog. Ennek köszönhetően már jobban képben lesz az eszköz várható üzemidejével a felhasználó.

A Samsung a frissítés kapcsán arra figyelmezteti az embereket, hogy a beállítások egy része elveszhet, szóval ezt számításba véve telepítsék fel, és azt is előre jelzi a vállalat, hogy a folyamat során nem lehet használni a szerkezetet. Szóval olyankor érdemes megoldani a frissítést, amikor például nem szeretne ezen keresztül telefonálni az ember. A frissítés elvégezhető okostelefonról a Galaxy Wearable alkalmazáson keresztül, vagy asztali számítógépről is (Windows/macOS) a Galaxy Buds Manager közbenjárásával.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap