Fontos frissítés előtt a korábbi OnePlusok

A korábban rajthoz állított OnePlus modellek meg fogják kapni a OnePlus 7 és a OnePlus 7 Pro készülékek néhány szoftveres újítását.

Fontos frissítés előtt a korábbi OnePlusok

A OnePlus igyekezik mindent megtenni azért, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson az okostelefonjai révén. És a vállalat most bejelentette, hogy a korábban rajthoz állított OnePlus modellek meg fogják kapni néhány szoftveres újítását a OnePlus 7 és a OnePlus 7 Pro készülékeknek.

A OnePlus új csúcsmodelljei olyan új funkciókkal kerültek bevetésre, mint a Screen Record, a Zen Mode és a NightScape 2.0. És a napokban kiderült, hogy ezekből a képességekből a Screen Record és a Zen Mode is elérhető lesz az előző években bevetésre került OnePlus készülékeken, és a NightScape 2.0-ról is csak azért kell lemondani, mert ez a vállalat elmondása alapján olyan hardveres szükségletekkel is rendelkezik, amik nincsenek biztosítva a korábbi generációknál.

Az újítások az OxygenOS grafikus felhasználói felület frissítései révén fognak megérkezni az előző generációs okostelefonokra. És azok a modellek részesülhetnek majd ebből, amikre elkészült az Android 9.0 operációs rendszer, a OnePlus 3 és a OnePlus 3T helyzete kérdéses, azoknál már talán nem lesz biztosított a Screen Record és a Zen Mode. (Ezek egyébként elvileg külön is feltelepíthetőek, nem kell feltétlenül a rendszerfrissítésekre várni, de hivatalosan így lesznek elérhetőek.) Mind a kettő újítás a gyorspanelről lesz hozzáférhető a szerkezeteteken, ennek köszönhetően pillanatok alatt bekapcsolhatóak majd.

Galéria megnyitása

A Screen Record pontosan arra szolgál, amire a neve következtetni enged, képernyőfelvételeket lehet vele készíteni. Ennek az elindítását követően a kijelzőn megjelenik három gomb, amik a videón természetesen nem lesznek rajta, az egyik a felvétel indítására szolgál, a másikkal a beállítások érhető el, a harmadikkal pedig ki lehet lépni ebből. A beállításokon belül a felhasználók megadhatják majd, hogy milyen felbontást akarnak, átállítható a bitráta, az orientáció, és még a hangfelvételt is be lehet kapcsolni, valamint láthatóvá tehetőek az érintések, így aki nézi a videót, tudni fogja, hogy pontosan mit nyomott meg az eszköz tulajdonosa. A képernyő kikapcsolásával szüneteltethető a felvétel, de nem lesz vége annak, amíg a felhasználó azt nem szeretné.

Galéria megnyitása

A Zen Mode-ról azt kell tudni, hogy ezt a digitális jólét elősegítése érdekében hozta létre a vállalat. Ha bekapcsolja a felhasználó, akkor onnantól a legtöbb funkcióját elveszti a készülék minimum 20 percre. Nem fogják zavarni a tulajdonos nyugalmát az értesítések, és ez idő alatt szinte kizárólag a telefonálási lehetőséget lehet majd elérni, illetve még a kamera funkció is használható marad. Szóval, ha valamit le szeretne fotózni az ember, akkor azt megteheti, és ha fontos hívása jön, arról sem fog lemaradni, de az üzeneteket már nem kapja meg, amíg a Zen Mode aktiválva van. Az okostelefon képes lesz arra, hogy figyelmeztessen bizonyos időközönként a Zen Mode használatára, és méri majd, hogy mennyi időt volt ez bekapcsolva, sőt, felvehető, hogy milyen okból lett aktiválva esetenként, ezzel is az alkalmazására sarkallva a felhasználót.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap