Fejlett sötét módot kapott a Twitter

Fejlett sötét módot kapott a Twitter

A Twitter alkalmazásában már megjelent korábban az esti mód, most viszont a vállalat előrukkolt ennek a továbbgondolt változatával, ami még jobb lehetőségeket foglal magában. Az esti módot most a sötét mód váltotta fel, de egyelőre ezt nem minden felhasználó érheti el.

A mikroblog már tavaly előállt azzal a grafikus felülettel, ami az esti használatot segítette, próbálta kímélni a szemet sötétben. Most pedig egy másik módot hozott létre ezen a fronton, ami pedig már a korábbinál jobban fog igazodni az AMOLED technológiás megjelenítők igényeihez is szükség esetén, így ezekkel a korábbinál is alacsonyabb fogyasztás érhető el a készülékek használata közben. Az első fontos újítás, hogy már nem kell a beállításokba belépni a „fények lekapcsolásához”, hanem csak meg kell nyitni oldalról a profilmenüt egy mozdulattal, és itt a bal alsó sarokban rögtön felfedezhető a villanykörtét ábrázoló piktogram, ezt kell megbökni a váltáshoz.

 

Galéria megnyitása

Eddig csak ki- vagy bekapcsolni lehetett az esti módot, az új sötét mód viszont már komplexebb, így ennek van egy összetettebb konfigurációs része is. Ezt az applikáció beállításain belül lehet elérni, ahol a kijelzővel kapcsolat szekciót kell keresni. Itt a betűméret és a multimédiás tartalmak előnézeti kapcsolója mellett található a sötét mód opciója is. Ha ezt átbillenti az ember, akkor előjön még kettő lehetőség, az egyik a „Dim” névre hallgat (homályosítás), a másik pedig a „Lights Out” címszó alatt fut (fények kikapcsolása). Ezek között lehet választani, az előbbinél csak nagyon sötét lesz a képernyő alapja némi kékfényszűréssel megtoldva, és az utóbbi az, ahol teljesen feketére vált a grafikus felület. A teljesen sötét háttérrel tényleg minimalizálni lehet a megjelenítő fogyasztását az AMOLED paneles eszközök esetében. Végül meg kell még említeni, hogy van már automatikus átváltási lehetőség is ennél a funkciónál, ami különösen kényelmessé teszi a használatát.

Az új tovább fejlesztett sötét módja a Twitternek az iOS operációs rendszerre szabott alkalmazásban jelent meg, szóval azok örülhetnek neki, akik Apple termékkel rendelkeznek. Azonban a Twitter mindig arra törekszik, hogy platformtól függetlenül ugyanolyan élményt tudjon biztosítani, ezért valószínűsíthető, hogy az Androidon is meg fog ez jelenni belátható időn belül.

Twitter: iOS | Android

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap