Fejcsere az Apple kereskedelmi részlegén

Fejcsere az Apple kereskedelmi részlegén

Az Apple vezetőségében hamarosan egy lényeges változás lesz, a vállalat hivatalos közleményben számolt be arról, hogy Angela Ahrendts hosszú idő után, áprilisban elhagyja Cupertinót, és a helyét egy másik vezető, Deirdre O'Brien veszi át, aki eddig a személyzeti részlegért felelt.

Angela Ahrendts távozását valószínűleg nem sokan látták előre, korábban ugyanis még olyan pletykákat is hallani lehetett, hogy a későbbiekben ő léphet Tim Cook helyébe az Apple élén. Ahrendts öt évet töltött el az Apple kötelékében, és már eleve tapasztalt vezetőként érkezett a Burrbery-től. A szakember az értékesítési pontokat, így az Apple Store-okat és az online felületeket tartotta kézben és virágoztatta fel az elmúlt években a remek döntéseivel. Tim Cook úgy nyilatkozott, hogy Ahrendts energiával töltött fel és inspirálta az Apple kereskedelmi csapatát a munkája során.

Az irányítása alatt újult meg az Apple bolthálózata és a kimutatások szerint jelentősen javult a vásárlói élmény is.

Galéria megnyitása

Az Apple részéről nem meglepő döntés, hogy Deirdre O'Brienre bízta Ahrendts feladatkörét, hiszen ő már veteránnak számít a vállalatnál, mivel 30 éve ott dolgozik, és kitartó munkával érte el a korábbi pozícióját. O’Brien komoly kihívás elé néz, ugyanis az eddigi feladatát is el kell majd látnia az új megbízása mellett. A szakember pozíciójának a megnevezése a jövőben a kereskedelmi és személyzeti igazgató lesz, közvetlenül Tim Cook vezérigazgató számára fog jelenteni, szóval sokkal fentebb már nem léphet a ranglétrán. Érdekesség, hogy az Apple a hivatalos honlapján már fel is tüntette a vezetőséget érintő változást, szóval a jelek szerint Angela Ahrendts máris visszalép a posztjáról, nem marad ott az áprilisi távozásáig sem.

A vállalat korábbi kereskedelmi vezetője nem bocsátkozott részletekbe annak kapcsán, hogy miért hagyja hátra az Apple-t. A jövőbeli tervei kapcsán pedig csak annyit nyilatkozott, hogy új személyes célok vezérlik, és friss kihívásokat szeretne keresni. Talán úgy érezte Ahrendts, hogy a cupertinói alakulatnál már nem teremhet számára több babér.

Az Apple jelenleg 35 online bolttal rendelkezik, és nem kevesebb mint 506 kereskedelmi pontja van világszerte, és ezeknek a száma a jövőben még tovább fog gyarapodni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap