Ezen a néven folytathatja a OnePlus gyorstöltője

Ezen a néven folytathatja a OnePlus gyorstöltője

A OnePlus neve az elmúlt években összeforrt a Dash Charge gyorstöltéssel, azonban nemrégiben a szabadalmi biztosság kimondta, hogy a vállalat nem kapja meg ennek a névnek a használati jogait az Európai Unióban, mert a döntéshozók úgy találták, hogy a Bragi Dash nevével és az Amazon egyik szolgáltatásával, a Dash Replacementtel is össze lehet keverni. A OnePlus rögtön beletörődött a döntésbe, és mindenhonnan eltüntette a Dash Charge nevet.

A vállalat okostelefonjainál és különböző kiegészítőinél jelenleg egész egyszerűen a „Fast Charge” vagyis gyors töltő név szerepel, a szoftverben pedig a „charging rapidly” felirat helyettesíti a Dash Charge-ot, ezek azonban hamarosan megváltozhatnak. A cég levédette a Warp Charge nevet és egy logót is kapott ez. Itt már a jelek szerint nincs gondja a OnePlusnak az engedélyeztetéssel. A napvilágot látott szabadalmi bejegyzés 9.35-ös osztályozás alatt szerepel, amiből arra is következtetni lehet, hogy valamilyen elektromos terméket, akkumulátorral kapcsolatos dolgot vagy adaptert is jelölhet az adott védjegy, ami abszolút helytálló, ha töltésről beszélünk.

Galéria megnyitása

Sajnos a néven túl egyéb információval nem rendelkezünk a Warp Charge kapcsán. Igazából az szinte biztos, hogy a gyorstöltést fogja vele jelölni a OnePlus, csak az nem borítékolható, hogy pontosan milyen teljesítményűt. A Dash Charge a VOOC licencére épült, és időközben az Oppo bemutatta a Super VOOC technológiát, tehát némi esély arra is van, hogy a Warp Charge már a Super VOOC megfelelője lesz a OnePlus berkeiben. Ez az eljárás a korábbi 20 helyett már 50 wattos teljesítménnyel üzemel.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward