Értékes információt kezd rejteni az Instagram

Nem támogatja a cég a versengést, és ez változatosabb tartalomkínálatot eredményezhet.

Értékes információt kezd rejteni az Instagram

Az Instagramon nem lehet majd látni, hogy mennyi kedvelés érkezett egy-egy feltöltött képre vagy videóra. A vállalat már korábban elkezdte tesztelés jelleggel a kedvelési szám rejtését, és úgy tűnik, hogy megfelelő fogadtatásban részesült ez, ugyanis a napokban beindult ennek az intézkedésnek a kiterjesztése.

Az Instagram meglátása szerint a változatosságnak jót tesz majd, hogy a felhasználók nem fogják látni, hogy egy-egy feltöltött kép pontosan mennyi kedvelést kapott. Ennek köszönhetően valamelyest csökkenthet a versengés, és inkább arra kezdenek figyelni az emberek, hogy minél jobbat hozzák ki magukból. Ne a közösség ízlésének akarjanak minden áron megfelelni, hanem önmaguknak, és inkább a saját ízlésükhöz passzoló felvételeket alkossanak, ne olyanokat, amik éppen trendinek számítanak, és biztosan sok szívet kapnának.

Galéria megnyitása

Eddig kizárólag Kanadában egy szűk közösségnél tesztelte ezt a vállalat, és minden bizonnyal az előzetes várakozásoknak megfelelő eredményt ért el, mert most kiterjeszti a regionális korlátozást. Az Instagram már nemcsak Kanadában fogja rejteni a szívek számlálóját, hanem Írországban, Olaszországban, Japánban, Brazíliában, Új-Zélandon és Ausztráliában is. Szóval nemzetközi szinten meglehetősen szétszórtan, amiből egyértelműen arra következtethetünk, hogy az illetékesek már a globális befolyását vizsgálja ennek a változtatásnak. És talán következő körben a cég már teljesen el fogja rejteni az összehasonlítgatásra lehetőséget adó információt.

Az Instagram úgy hozta létre ezt a funkciót, hogy a feltöltő továbbra is látni fogja a pontos adatokat, szóval a fiók tulajdonosa tisztában lesz azzal, hogy milyen képeit kedvelik a legtöbben. Ez hasznos támpont lehet a későbbi megosztásokra. Viszont a nézők nem kapnak hozzáférést ehhez az információhoz, szóval nem tudnak majd azzal foglalkozni, hogy esetleg egy-egy felvétel alig kapott kedvelést. Állítólag többször is előfordult már, hogy egy alacsony népszerűség miatt érték inzultusok a felhasználókat. És bár mostanra már elrejthetőek a gyűlölködő hozzászólások egy másik fejlesztésnek köszönhetően, a legjobb az, ha nem is kell ilyenekkel szembesülnie az embereknek, ezért az Instagram mindent megpróbál megtenni azért, hogy egy békésebb hellyé változtassa a felületét. Amikor a kedvelések számát elrejti az Instagram, akkor erről minden érintettet tájékoztat a rendszer, hogy a továbbiakban már ennek tudatában tudja használni a szolgáltatást.

Galéria megnyitása

Hamarosan globálisan is el lesznek rejtve a kedvelési számok, ez most már borítékolható, de azt egyelőre nem mondta el az Instagram, hogy erre mikor kerülhet sor.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap