Elkészült az iOS 12.3 negyedik bétája

Elkészült az iOS 12.3 negyedik bétája

Az Apple már javában dolgozik az iOS 13 fejlesztésén, és némi információnk már van is arról, hogy milyen újításokat hozhat a vállalat következő generációs operációs rendszere. Viszont a cupertinói alakulat szakemberei ezzel párhuzamosan még az iOS 12 következő nagyobb frissítésének az előkészítésén is munkálkodnak, amiből most egy új béta látott napvilágot.

A negyedik béta újításokat már nem tartalmaz, csak hibajavításokkal lehet számolni a vállalat által csatolt kiadási jelentés, valamint az Apple-höz közeli szaklapok beszámolója alapján. A fejlesztők tovább csiszoltál az Apple TV alkalmazást, valamint a Wallet is érintett a fejlesztésekben. Nem meglepő módon az iOS 12.3-nak ezek a programok jelentik majd a legfőbb attrakcióját, a TV app gyökeresen át lesz alakítva, belekerül az Apple TV Channels funkció és később az Apple TV+ is, a Wallet pedig a korábbinál jobb lehetőségeket fog biztosítani, és támogatni fogja az Apple Card bankkártyát.

Galéria megnyitása

Az iOS 12.3 béta 4 azoknak a számára lesz elérhető, akik részt vesznek az Apple Beta Software Programban. Ha valaki korábban még nem telepített béta rendszert az eszközére, akkor annak először létre kell hoznia egy megfelelő profilt, azok pedig, akik már a korábbi bétákat is használatba vették, OTA frissítéssel fogják megkapni ezt az újdonságot. A friss kiadás a 16F5148a build azonosítóval lett ellátva, ez alapján azonosítható be, és milyen olyan eszközre felpakolható, amire az iOS 12 megjelent.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward