Elkészült az Android 9.0 a Mi Mix 2S-re

Elkészült az Android 9.0 a Mi Mix 2S-re

A Xiaomi egyike volt annak a hét, Google-től független gyártónak, aki már a bétatesztelés időszakában teljes mellszélességgel beállt az Android Pie operációs rendszer mögé. És nem meglepő módon éppen a Mi Mix 2S modellel vett részt az Android Beta Programban a kínai alakulat.

A vékony kávával rendelkező okostelefon először a vállalat hazájában kezd frissülni az Android 9.0-ra, de minden bizonnyal hamarosan szélesebb körben is elérhetővé válhat az eszköztulajdonosok számára a friss rendszer. A Pie révén olyan funkciókkal fog gazdagodni a Mi Mix 2S, mint például a digitális jólét jegyében érkező vezérlőpult, ahol meg lehet tekinteni a mobilhasználattal kapcsolatos információkat, és korlátozási funkciók is biztosítottak. Az Android 9.0 révén jobb lesz az akkumulátorhasználat és a fényerő vezérlése, valamint az Apps Actionnek és az új gesztusalapú vezérlésnek köszönhetően gördülékenyebben lehet majd használni a készüléket.

Galéria megnyitása

A Xiaomi nem együtt „mozgatja” a grafikus felhasználói felületeit az Android főverziókkal, ebből fakadóan a korábban már elindított MIUI 10 van a Mi Mix 2S-en jelen. Viszont ezúttal már az Android 8.1-re épülő MIUI 10-hez képest több extrával lehet számolni. Az Android Pie alap érkezésével a vállalat szakemberei helyenként átalakították a menürendszert, és az információink alapján javítottak a kamera képességein is, ami így már pontosabban tudja majd érzékelni a határvonalakat a mesterséges mélységélesség előállításakor. A rendszer kapott egy gépi tanulást használó előtöltő eljárást, ami képes lesz felismerni, hogy adott esetben mely programokat érdemes részben előre betölteni, és jöttek új értesítési hangok is, ezek elvileg kellemesebbek lettek az eddigieknél.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap