Elkészült a Galaxy Note9 Android 10 frissítése

Az okostelefonon a One UI 2.0 grafikus felület is szerephez jut ennek köszönhetően.

Elkészült a Galaxy Note9 Android 10 frissítése

A Samsung egy kicsi lemaradásban kezdte el az Android 10 frissítések terjesztését, de a jelek szerint a lendületből nincs hiány. A Galaxy S10 és a Galaxy Note10 szériát követően a Galaxy Note9-re is befutott az új szoftveres környezet – és egyébként már néhány Galaxy M-szériás megoldásra is van Android 10 frissítés.

Az dél-koreai szakemberek sok időt és energiát fektettek abba, hogy a One UI grafikus felhasználói felületet összecsiszolják az Android operációs rendszer új kiadásával. A One UI 2.0 és az Android 10 párosa remek felhasználói élményt lesz képes biztosítani az eszköztulajdonosok számára. És mivel egy Note modellről beszélhetünk, itt az S Pen érintőceruzához kapcsolódóan is lesznek majd különálló újítások.

Nagy sikert aratott a One UI a tavalyi debütálásakor, és a One UI 2.0 ugyanazon az úton tovább haladva jött létre, amit az első verzió kitaposott. Itt már még inkább a felhasználó számára fontos információk lesznek a középpontban, és a kevésbé releváns elemek kevesebb helyet foglalnak majd a képernyőn. A sötét mód tovább fejlődött, ennek az alapját ettől kezdve már az Android saját sötét módja adja, ami mindenre kiterjedően tudja szabályozni a grafikus felület színvilágát.

Galéria megnyitása

Még a megjelenéssel kapcsolatos, hogy a dinamikus témázhatóság is felbukkant, melynek köszönhetően nem fog unalmassá válni a mobilok felülete. A háttér a képernyő felnyitásakor mindig más lesz. A Samsungnak fontos a digitális jólét, és ezt most is kiemelte, a One UI 2.0-tól indulóan az eddigieknél jobban lehet majd menedzselni az eszközhasználatot. És még olyan újítások is vannak itt, amik például a halláskárosultaknak vagy a gyengénlátóknak segítenek.

Galéria megnyitása

Az Android 10-et és a One UI 2.0-t elhozó frissítésnek a decemberi biztonsági csomag a rész, szóval ilyen téren sem lehet ok panaszra. A Google ennél újabb javításokkal még nem szolgált a sebezhetőségeket érintően.

A Galaxy Note9 esetében a főverziós frissítés az N960FXXU4DSLB azonosítóval illetve jelent meg. És az értesüléseink szerint elsősorban azok kapják ezt meg, akik már a bétatesztelésben is szerepet vállaltak. Mivel az ilyen esetekben már a készüléken futó bétára kerül a frissítés, ezért ez nem is túl nagy, csak 100 megabájt körüli a mérete. Viszont bőven több mint 1 GB lesz azoknál, akik az Android 9.0-ra fogják az új rendszert egy lépésben feltelepíteni.

Következő körben valószínűleg a Galaxy S9 kerülhet majd a figyelem középpontjába a frissítések szempontjából. Viszont hamarosan már az első olyan Android 10 frissítések is megjelenhetnek, amik a Galaxy A-szériát fogják érinteni. Előre láthatólag itt is a felsőbb árkategóriás eszközök fognak először frissülni, és azokat követik majd az olcsóbbak.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramon, a YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap