Elérte az Android Pie a Mi Mix 2S-t

Elérte az Android Pie a Mi Mix 2S-t

Galéria megnyitásaA Xiaomi felsőkategóriás okostelefonjára az elmúlt hetekben érkezett meg a MIUI 10, de még az Android 8.1 alapokat használva, most viszont már az Android 9.0 is befutott rá, változatlanul a MIUI 10 grafikus felülettel karöltve. Azt viszont egyelőre hozzá kell tenni, hogy még csak publikus béta kiadásról van szó.

A Xiaomi Mi Mix 2S a MIUI 10 8.9.7-es fejlesztői verziójával együtt kapta meg az Android Pie-t, ami a következő hetekben valószínűleg a végleges kiadásban is terjedni kezdhet. Azok a felhasználók, akik már most igénybe veszik ezt a szoftvert, jelenthetik a vállalat felé, ha problémát észlelnek az operációs rendszer működésében – és mivel bétáról van szó, valószínűleg akadnak is benne jelentésre váró hibák. Az Android 9.0 révén olyan változásokra lehet számítani, mint az adaptív akkumulátor megjelenése, a jobb lehetőségeket nyújtó értesítési felület és egyebek mellett a digitális jólét segítése céljából megjelenő „irányítópult”, ahol a készülékhasználattal kapcsolatos információkat lehet egy helyen megtalálni, és akár szabályozni is. Az egyébként nem meglepő, hogy a Xiaominál a Mi Mix 2S lehet az első mobil, ami megkapja az Android Pie frissítést, ugyanis ez a modell már az operációs rendszer korai teszteléséből is kivette a részét.

Végül fontos azt megemlíteni, hogy a Mi Mix 2S esetét nem lehet általánosítani, nem fog minden Xiaomi okostelefon Android Pie alapot kapni a MIUI 10 grafikus felhasználói felülettel. A kínai alakulat összesen 28 készülékénél tervezi elindítani az új MIUI-t, de ezeknek csak egy kis része lesz, mely az Android 9.0-ra is frissülni fog. Azok, akik a Mi Mix 2S-re szeretnék telepíteni az új bétát, a MIUI fórumáról érhetik el a szükséges fájlokat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap