Elérhető az iOS 12.4 publikus bétája

Elérhető az iOS 12.4 publikus bétája

Az Apple az előző héten indította el az iOS 12.4 első bétáját, de az csak fejlesztők számára volt egészen mostanáig elérhető, de már van publikus béta kiadás is, amit megfelelő felhasználói profil mellett bárki telepíthet a készülékére. Érdekes módon az első bétából nem készült publikus, pedig szokott, helyette második béta már eleve publikusként érkezett.

Az iOS 12.4 kapcsán egyelőre lényegében semmi biztosat nem lehet tudni. Az Apple nem nyújtott bővebb tájékoztatást arról, hogy ez a kiadás milyen változtatásokat tartalmaz, milyen céllal érkezik, és a szaklapoknak sem sikerült érdemi újításokat találni az operációs rendszerben az eddig próbák során. Néhány Apple-közeli oldal úgy véli, hogy talán az Apple Card érkezésére készülhet az iOS 12.4, és egyelőre még a színfalak mögött bújnak meg az új szolgáltatáshoz kapcsolódó módosítások. Az iOS 12.3 érkezését is egy korábban beharangozott újdonság tette elsősorban indokolttá, ezzel jött a megújult Apple TV. Az iOS 12.4 kisebb hibákat, sebezhetőségeket mindenesetre biztosan ki fog küszöbölni, és a beszámolók szerint jó hatással lehet majd a teljesítményre, szóval további optimalizálásokat is tartogathat.

Galéria megnyitása

Az iOS 12.4 második bétája a 16G5027g azonosítóval lett ellátva. Ennek a végleges verziója valószínűleg a WWDC ideje alatt válhat majd elérhetővé (június 3-7.), és az sem kizárt, hogy olyan újítást fog nyújtani, amiről a fejlesztői konferencián fogja lerántani a leplet az Apple.

Mint mindig, a béta kiadások eléréséhez ezúttal is az Apple Beta Software Programban regisztrált profilra van szükség, az első béta után a többi már OTA elérhető lesz. Zárásul megjegyezzük, hogy az előzetes bétákat mindenki csak a saját felelősére telepítse, mivel ezek akár kritikus hibákat is tartogathatnak még, elsődleges használatban levő eszközön pedig semmiképpen sem ajánlott ilyen kiadást igénybe venni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap