Egy tojás lett az Instagram sztárja

Egy tojás lett az Instagram sztárja

Az Instagramon a legtöbbször kedvelt bejegyzése néhány napja még Kylie Jenner és Travis Scott közös gyermekét ábrázolta, most viszont ezt a rekordot egy tojás vette át. A szóban forgó tojásnak semmilyen szuperképessége nincs, még a megjelenésében sem hordoz érdekességet, csak az teszi különlegessé, hogy a „kedvelési rekord” megdöntése volt a célja.

Kylie Jenner fotója korábban valamivel több mint 18 millió kedveléssel uralta az Instagram folyamatosan változó toplistáját, de a tojás mostanra már 50 millión is túl van. Ezzel lényegében egy új mérföldkövet is megdöntött a tojás, hiszen soha egyetlen felvételt sem kedveltek 50 millióan az Instagramon. És ha így folytatja a rekorder tojás, akkor könnyen lehet, hogy a 100 milliót is el fogja érni a jövőben.

Az EGG GANG tulajdonában álló profilt már az Instagram is hitelesítette, és bár összesen három fotó található rajta, a követői száma is rohamosan emelkedik; már 8,7 millióan kíváncsiak arra, hogy mi történik a továbbiakban a tojással. A fiókot egyébként egy 19 éves indiai fiatal hozta létre, Ishan Goel ambíciózus volt, de talán maga sem hitte, hogy ilyen sikert ér el a tréfájával.

Sokszor láttuk már, hogy az internet népe egészen extrém dolgokat is felkap alkalom adtán, ezúttal ez a tojás mozgósított olyan széles tömeget az Instagramon, amit korábban még senki nem tudott. Hogy mi lesz a jövőben a rekorder tojással? Nos, egyszer minden bizonnyal feledésbe merül, de az egészen biztos, hogy az Instagramnak köszönhetően még sokáig emlékezünk majd rá, mert nem kizárt, hogy évekre bebiztosítja a helyét a kedveléseket összesítő toplistán.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap