Ébredj a YouTube Music-kal!

Ébredj a YouTube Music-kal!

A Google az Android mellett a gyári alkalmazásokat is igyekszik folyamatosan új lehetőségekkel felvértezni, hogy fenntartsa az érdeklődést, és lehetőség szerint több felhasználót igényét elégítse ki. Ennek köszönhető az, hogy már a Google Óra applikációban akár olyan szolgáltatásokból is lehet majd beállítani zenét, mint például a YouTube Music.

Az Android alapértelmezett óra programjában a kezdetek óta van ébresztő funkció, és ennek a beállításakor egyre több forrásból lehet már kiválasztani a kívánt szignált, illetve a mostani esetben már komplett zenét. A Spotify támogatás volt ezen a téren az első, ez tavaly jelent meg a Google Óra eszköztárában, és most ide sorakozott be a YouTube Music, valamint a szintén közkedvelt Pandora is. Az emberek néhány érintéssel kiválaszthatják majd a kedvenc zenéjüket bármelyik streaming szolgáltatást igénybe véve.

A friss forrásokból ugyanott kell beállítani a hangjelzést, mint korábban az egyszerűbb hangokat, csak saját fület kaptak ezek a „Sounds” mellett. Egy listán kell kiválasztani a megfelelő dalt, ahol ki lesznek emelve a legutóbb játszott muzsikák (összesen négy darab), ezeket egyszerűen csak meg kell bökni. Amennyiben nincs ott a kívánt zeneszám, akkor lehet használni a jobb alsó sarokban található keresőt. És még ébresztőnek ajánlott műveket is felkínál a Google Óra applikáció, ezeket pedig úgy válogatja össze, hogy begyűjti a mások által kedvelt, sűrűn ébresztőnek kiválasztott dalokat. Minden zenestreaming szolgáltatásnak külön füle lesz az alkalmazáson belül, de fontos, hogy ehhez telepíteni kell az érintetett kliens programot, programokat is, szóval csak azok az opciók fognak itt felbukkanni, amelyek jelen vannak az adott eszközön. Minden ébresztő mellett egyedi zenét lehet kiválasztani, ahogy az megszokott volt korábban a hagyományos hangok esetében is.

Galéria megnyitása

A Google Óra programnak a frissen megjelent 6.1-es verzióját kell telepíteni a YouTube Music és Pandora szolgáltatások igénybevételéhez.

Google Óra: Android

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap