Dobta a Messenger a mobilszámos regisztrálást

Dobta a Messenger a mobilszámos regisztrálást

A Facebook Messenger használata már egy ideje független volt attól, hogy egy felhasználó rendelkezett Facebook-fiókkal vagy sem. Egész egyszerűen lehetett úgy regisztrálni a szolgáltatásra, hogy elegendő volt a mobiltelefon számot megadni. De ennek most vége.

A Messenger alkalmazás gigantikus felhasználói bázissal rendelkezik, és aránylag sokan voltak mostanra, akik csak a telefonszámukat adták meg ahhoz, hogy használatba vegyék az applikációt. Ez a program már évek óta különállóan működik a Facebooktól, de a napokban a fejlesztők mégis úgy döntöttek, hogy ismét kérik a Facebook-fiók megadását a beregisztrálásnál.

Szóval ettől kezdve, már csak úgy lehet majd használatba venni a Messengert, ha a Facebookon érvényes adatokat adja meg a felhasználó. A vállalat hivatalos álláspontja szerint ez viszonylag kevés embert érintő változás, és így egyszerűbben lehet majd a mindennapok során kezelni a szolgáltatást. De az első visszajelzések szerint igenis lenne igény a telefonszámos regisztrációra. És apró csavar a történetben, hogy a vállalat, amikor 2015-ben bevezette a mobilszámos lehetőséget, akkor ugyancsak arra hivatkozott, hogy ezáltal egyszerűbben hozzá lehet majd férni a Messengerhez.

Galéria megnyitása

Valójában arról lehet szó, hogy a Facebook ezáltal szeretne még több felhasználóra szert tenni. Ennek a lépésnek köszönhetően a mostaninál nagyobb növekedésnek indulhat a regisztrációk száma. De egyesek szerint az is elképzelhető, hogy már azért volt szükség erre a váltásra, mert a cég ezzel is azt készíti elő, hogy a három nagy platformot (Instagram, Facebook, WhatsApp) a kommunikáció tekintetében összehozza.

Azok, akik korábban beléptek a Messengerre a telefonszámukat használva, már alkalmazhatják majd ezt a módszert, de a továbbiakban minden felhasználónak szüksége lesz az üzenetküldő használata előtt egy Facebook-fiókra is, a regisztrációhoz.

És bár elvileg a változásnak semmilyen hatása nem volt a Messenger működésére, néhány Reddit felhasználó nem erről számolt be. Állítólag voltak problémák a telefonszám használatával való bejelentkezések alkalmával, de ezek remélhetőleg mostanra megoldódtak.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramon, a YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap