December elején nagy bejelentésekre készül a Qualcomm

Kiderült, mikor kerül megrendezésre a idei Snapdragon Tech Summit.

December elején nagy bejelentésekre készül a Qualcomm

A Qualcomm minden évben megrendezi a fejlesztői konferenciáját, és az utóbbi időben ennek az eseménynek a keretében nagyobb jelentőségű bejelentéseket is tett. Idén sem lesz ez másként előre láthatólag, és Cristiano Amon elöljáróban azt elárulta, hogy az 5G nagy szerepet fog kapni.

A három napon át tartó technológiai találkozó keretében a vállalat partnerei és más szakemberek megismerkedhetnek a cég jövőbeli terveivel. A Qualcomm december 3. és 5. között tartja a rendezvényt a festői Hawaii-n, azon belül is Maui-n és kiemelten fontos vendégeket is lehet várni.

Galéria megnyitása

Részleteket egyelőre nem lehet arról tudni, hogy milyen újdonságok kerülhetnek majd terítékre, de az egészen biztos már, hogy az 5G fog főszerepbe kerülni. A Qualcomm elsőszámú szakembere, Cristiano Amon ezt elárulta az esemény kapcsán: „A Qualcomm nélkülözhetetlen szerepet játszott a 3G és 4G fejlesztésében és bevezetésében, és a technológiai vezetés történelméből építkezve ugyanezt tesszük az 5G esetében is. A tavalyi Snapdragon Tech Summit keretében megmutattuk a világnak, hogy az 5G valóság. Idén örömmel hívjuk össze az elemzői és sajtóközösség több mint 300 tagját, hogy beszéljenek az elképesztő eszközökről, szolgáltatásokról és tapasztalatokról, amelyeket a vezeték nélküli technológia ezen generációja táplál, és mi az, ami még ez után jön.”

A Snapdragon Tech Summit keretében a várakozások szerint elő kerülhet majd több új termék is, ami 2020-ban jelentős szerepet játszhat a Qualcomm kínálatában és a különböző árkategóriákat megcélzó okostelefonokban. Valószínűleg reflektorfénybe fog kerülni az új generációs csúcsra járatott mobilplatform, érkezhet új modem, és szóba kerülhet olyan integrált 5G modemes lapka is, ami nem a felsőkategóriás eszközöket veszi célba. Nevezetesen a Snapdragon 865 és a Snapdragon 735 érkezésére számítanak sokan.

Galéria megnyitása

Ezeken felül képbe kerülhet a virtuális valóság és a kiterjesztett valóság, ilyen törekvései ugyanis már egy ideje vannak a Qualcommnak, és az 5G ezen a területen is jól kihasználható. Sok új lehetőséget teremthet a nagyon alacsony késleltetési sebesség révén. A folyamatosan kapcsolódó berendezésekről is szó lehet majd a Snapdragon Tech Summit során, és a személyi számítógépekre is kitérhet a Qualcomm, ugyanis a Snapdragon és a Windows egyre jobban összecsiszolódik. A folyamatosan rendelkezésre álló és kapcsolatban levő PC-kbe sok energiát fektetett az elmúlt években a Qualcomm, ezért szinte borítékolható, hogy ilyen jellegű tervekről is szó lesz az eseményen.

A korábbi években a Qualcomm több partnere is bejelentéseket tett a fejlesztői rendezvényen, és valószínűleg ez idén sem lesz másként. Például a Xiaomi, valamint a BBK csoport tagjai, az Oppo, a Vivo és a OnePlus is jelen lehet a Snapdragon Tech Summiton, és még sok más gyártó is felvonulhat újítások beharangozásával.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap