Csoportos tervezőt kapott a Google Térkép

Csoportos tervezőt kapott a Google Térkép

A Google térkép immáron arra is lehetőséget biztosít, hogy egy találkozó esetében az emberek közösen döntsék el, hogy hol szeretnének például együtt elfogyasztani egy ebédet. Az új funkciót egy ideje már teszteli a Google, de csak mostantól férhet hozzá a nagyközönség.

A csoportos tervező használata nagyon egyszerű és mindenki számára kényelmes. Azoknak a helyeknek a listáját, amik mondjuk egy találkozó alkalmával szóba jöhetnek, pillanatok alatt össze lehet állítani. A felhasználónak csak annyit kell tennie, hogy a keresőt használva megkeresi a pontokat, majd mindegyiket hosszan megérinti. Eközben az így kiválasztott helyek egy buborékba gyűlnek össze a kijelző szélén. Ha megvan minden hely, ami szóba jöhet a tervezés során, akkor rá kell bökni a gyűjteményre, és felül meg kell érinteni a megosztásra szolgáló gombot, majd ki kell választani azokat a személyeket, akik részt fognak venni az adott találkozón, és így beleszólásuk lehet a helyszín megválasztásába is. Ezt követően az emberek értesítést kapnak a Google Térképtől a tervezésről, és mindenki kedveléssel vagy elutasítással jelezheti, hogy lehetséges helyek közül melyik az, ami megfelel a számára és melyik nem.

Galéria megnyitása

Az újítás révén a felhasználók rögtön látni fogják, hogy melyik az az opció, ami a legtöbb résztvevőnek megfelel a találkozó megrendezéséhez, és így könnyen le lehet tudni a szervezésnek ezt a részét. A csoportos tervező sokak számára jól jöhet, hasznos lehet azoknak a dolgozóknak, akik sűrűn hoznak össze üzleti találkozókat, vagy anyukáknak, akik együtt viszik a csemetéiket a környékbeli játszóterekre, és nem feltétlenül mindig ugyanoda járnak.

A Google Térkép friss funkciója használható Android és iOS operációs rendszerű eszközökről egyaránt. Viszont nem minden felhasználónál egyszerre jelenik meg, néhány napba beletelhet, mire elterjed.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap