Bővíti az Xbox adaptív vezérlőt a Logitech

Az új eszközök kompatibilisek lesznek a Microsoft vezérlőjével.

Bővíti az Xbox adaptív vezérlőt a Logitech

A mozgáskorlátozottak nagy része igencsak lelkes szeretettel nyúl a videojátékokhoz szabadidejében, ám sajnálatos módon nem mindegyik játékkal tudnak játszani a problémájuktól függően. A kontrollerek vagy épp a billentyűzetek kis gombjainak elérése és gyors leütése eleve kizárja őket a legtöbb kompetitív játékból, ha pedig mégis valamilyen szinten be tudna csatlakozni egy ilyen meccsbe és felvenni a kesztyűt, bizony nagyon drága eszközök felé is ki kellhet kacsintania.

A Microsoft pár évvel ezelőtt bejelentette, majd tavaly év végén piacra dobta az Xbox Adaptív vezérlőjét, ami a különböző mozgáskorlátozottak számára nyújt egyfajta segítséget a videojátékok zavartalan űzése érdekében az alternatívákhoz képest elérhető áron. A vezérlő szabadon programozható és a mozgáskorlátozottságból adódó problémáknak megfelelően bővíthető, vagyis egyedileg kialakított gombokkal és érzékelőkkel lehet felvértezni. Lényegében egy jack csatlakozó elég ahhoz, hogy egy új gombot kössünk be az eszközbe, ráadásul akár állványra is szerelhető az egész.

A Logitech pedig csatlakozik ennek az egyedi felhasználói igénynek a kielégítésében egy új csomaggal, az Adaptive Gaming Kittel. A csomag részeként a játékosok 12 darab olyan gombbal és érzékelővel lesznek gazdagabbak, amit tépőzáras felületen szabadon beállíthatnak maguknak, így pedig rugalmasan, testreszabottan lehet őket használni.

4 db érintésre működő gomb, 2 db ravaszt helyettesítő tűzgomb, 3 mechanikus kapcsolóval ellátott kisgomb és szintén 3 mechanikus kapcsolókkal felvértezett nagy gomb kap helyet a csomagban. Az Xbox Adaptive Controllert sajnos hazánkban egyelőre még nem könnyű beszerezni, de a Logitech csomaggal nincs ilyen gond, az itthonról is megrendelhető, sajnos viszont az alap Xbox vezérlő szükséges a használatához.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap