Bevezette a Névcímkéket az Instagram

Bevezette a Névcímkéket az Instagram

Az Instagram annak ellenére, hogy milyen egyszerű szolgáltatás, folyamatosan tud új funkciókat bevezetni. Ezúttal Névcímkék néven jelent meg a képmegosztón egy olyan új opció, amivel a felhasználók egyszerűbben kezdhetek követni másokat.

A Névcímkék lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználók létrehozzanak egy olyan képet, amit másoknak elegendő csak befotózniuk, ha követővé szeretnének válni. Így a felhasználóknak nem kell azzal időt tölteniük, hogy megkeresik a felhasználói név szerint azt a fiókot a rendszerben, amit figyelemmel szeretnének kísérni, hanem elegendő, ha lencsevégre kapják a Névcímkét, amit pillanatok alatt beolvas a mobil. Ha ez megvan, akkor egyetlen érintéssel beállítható az érintett fél követése.

Galéria megnyitása

A Névcímkét a saját profilja alatt, a „szendvicsmenü” megnyitása után érheti el a felhasználó. Itt lehet szerkeszteni saját Névcímkét, amin igazából csak a hátteret lehet cserélgetni, a szöveges rész nem módosítható. A háttérnek beállítható szinte bármilyen hangulatjel, önarckép vagy egyszerű színátmenetes felület is. A jobb felső sarokban található gombbal meg lehet osztani az elkészült Névcímkét, alul pedig a „Névcímke beolvasása” gombbal lehet értelemszerűen mások címkéjét beolvasni. Kicsit olyan ez egyébként, mint a QR-kód, csak kevésbé személytelen, mert itt eleve látni lehet a felhasználó nevét, és adott esetben akár még a szelfijét is. A Névcímke kinyomtatott állapotában is beolvasható, így szórólapokra, plakátokra vagy más felületekre is rá lehet tenni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap