Beindul a uTorrent alkalmazásversenye

Kiadta a uTorrent Apps SDK-t a BitTorrent Inc., és mellé nyomban meg is hirdetett egy 1.000 dolláros fődíjjal megkoronázott fejlesztési versenyt az alkotói kedv feltüzelése érdekében.

Beindul a uTorrent alkalmazásversenye

Kiadta a uTorrent Apps SDK-t a BitTorrent Inc., és mellé nyomban meg is hirdetett egy 1.000 dolláros fődíjjal megkoronázott fejlesztési versenyt is az alkotói kedv feltüzelése érdekében. A verseny globális, augusztus 13-ig tart, és akinek az ez idő alatt beküldött alkalmazása a legjobbnak találtatik, azé a díj. A beérkezett pályamunkákat eredetiség, újszerűség, mintőség, vonzerő és hozzáértés alapján ítélik meg.

A uTorrent-alkalmazások HTML-ből és Javascriptből állhatnak; egy kattintással hozzáadhatóak a uTorrenthez, ha pedig megnyitjuk őket, akkor egy beágyazott böngésző-ablakban indulnak el, így nem veszélyeztetik a uTorrent talán legfőbb vonzerejét, a minimális erőforrás-igényét.

Ez az új lendület a uTorrent 3.0-s alfaverziójának is köszönhető, amit még a múlt héten adtak közre, és ami már támogatja az alkalmazásokat. Simon Morris, a BitTorrent termékmenedzser-elnökhelyettesének elmondása szerint az alkalmazások szerves, természetes és fontos részét jelentik a uTorrent továbbfejlesztésének, mivel bevonja a felhasználókat is a fejlesztésbe, és így olyan új funkciók születhetnek, amire valóban van is igény - és persze a fejlesztők egymást is inspirálják az újabb és újabb alkotásaikkal.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward