Befutott az iOS 12 hatodik bétája

Befutott az iOS 12 hatodik bétája

Az Apple a friss iOS kiadás esetében a változáslistán csak hibák javítására tér ki, amelynek köszönhetően megbízhatóbban lesz képes üzemelni az operációs rendszer, stabilabban teszi majd a dolgát. Viszont az első beszámolók alapján történtek egyéb változások is az iOS 12 béta 6 esetében.

A cupertonói alakulat egy sor applikációnál bevezette az indító képernyőt, ami az adott program főbb képességeiről számol be, ezzel elősegítve azt, hogy a felhasználók a lehető legjobban ki tudják használni a készülékeik funkcionalitását. Kapott ilyen felülete az új kiadással az App Store, az iTunes, a Könyvek, a TV applikáció, valamint a Zene programja is. Az Apple folyamatosan módosítgatja a háttérképeket a különböző verzióknál, ezúttal az iOS 10 gyári hátterét kivette, és a megmaradtakat átrendezte a cég. Továbbá a Home alkalmazás esetében alkalmazható hátterek esetén is történt némi változás, itt megjelentek az egyszerű színátmenetes grafikák, amiket minden helységhez külön lehet megválasztani.

Galéria megnyitása

A frissítést követően már az Üzenetekből is el lehet érni a Kamera applikáción keresztül a Fotók könyvtárát. Szóval korábban készült képet is könnyen lehet innen csatolni. És ugyanitt változás az is, hogy már a hangerőgombokkal is lehet exponálni. Apró változás, hogy a fektetett nézet esetén az értesítések bezárására szolgáló gomb át lett helyezve a jobb oldalra, így elvileg többször fog kézre állni a használat során. Az Apple Térkép vastagabban szedett betűket használ néhány helyen, így jobban olvasható, ami főleg olyankor fog jól jönni, amikor vezetés közben navigálás miatt van rá szükség. Ezeken felül módosult néhány ikon is, így például az AirPlay szolgáltatásé.

Az iOS 12 béta 6 minden esetben több mint 400 MB-os lett, de nem egyforma a mérete az összes készüléknél. Azok a felhasználók, akik már a korábbi fejlesztői előzeteseket is feltették, OTA úton elérhetik majd ezt, akik pedig most akarnak csatlakozni a tesztelők egyre népesebb táborához, a beta.apple.com-on keresztül tehetik ezt meg néhány lépést követően. Ezt a kiadást még mindig nem ajánlott elsődleges készülékre telepíteni, és a letöltéséhez Wi-Fi kapcsolatra van szükség.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap